Helpdesks, vacatures en subsidievoordelen

Eén van onze kerntaken is om onze leden zo goed mogelijk te faciliteren als het gaat om subsidievoordelen en het inschakelen van specifieke expertise op gebied van arbeidsrechtelijke zaken, subsidies voor Leren en Ontwikkelen en verzuimbegeleiding.  

Subsidievoordelen

WZW heeft goed overzicht van alle relevante arbeidsmarktgerelateerde subsidies voor Zorg en Welzijn. Er zijn verschillende projecten waarbij we de subsidievoordelen ten bate van de zorg- en welzijnsorganisaties én -professionals inzetten. Bijvoorbeeld Sterk in je werk en SectorplanPlus. Scroll naar beneden voor een overzicht  hiervan en check of het interessant is voor jouw organisatie.
Ook kunnen wij als aanvrager dienen van grote subsidies waar jouw organisatie aan deel kan nemen. Wij houden dit overzicht actueel op onze website, en wijzen je er op via onze maandelijkse nieuwsbrief.  

Gratis ondersteuning van onze helpdesks

Soms heb je specifieke expertise nodig die niet standaard in de organisatie aanwezig is. Bijvoorbeeld op juridisch vlak of als het gaat om de inzet van subsidies voor leren en ontwikkelen. Al verscheidene jaren werken wij daarom samen met een aantal betrouwbare samenwerkingspartners. Met hun expertise is jouw organisatie als lid van WZW altijd verzekerd van professionele ondersteuning.
Je kunt gebruik maken van onze activiteiten op gebied van juridische dienstverlening<link projectpagina juridische dienstverlening> en de Juridische helpdesk. Daarnaast is er de helpdesk voor Leren en ontwikkelen en de Verzuimhelpdesk. Gebruik van de helpdesks is gratis! Daarnaast profiteer je van vervolgkortingen.  

Gratis en onbeperkt vacatures plaatsen

Een van de voordelen waar leden van de vereniging WZW van profiteren, is het gratis en onbeperkt vacatures plaatsen op ons loopbaanplatform www.werkeninzorgenwelzijn.nl, het platform voor leren en werken in Zorg en Welzijn in onze regio. Als lid van WZW krijg je bovendien een eigen organisatiepagina waar je je als werkgever in de regio kunt profileren. Lees meer over Werkeninzorgenwelzijn.nl en de mogelijkheden. 

Projecten

Bekijk alle projecten binnen het thema Helpdesks, vacatures en subsidievoordelen:

Impressie

Factsheets & Onderzoeken