Geplaatst op 27 juni 2019 15:21

Informatiebijeenkomst Sterk in je werk-week

Werken aan behoud van je medewerkers; dat staat ongetwijfeld hoog op de prioriteitenlijst van jouw organisatie. Om ervoor te zorgen dat je voldoende medewerkers hebt om altijd goede zorg en maatschappelijke dienstverlening te kunnen bieden, is focussen op verhogen van de instroom niet genoeg.

Je wilt dat je medewerkers duurzaam inzetbaar blijven, dat ze met plezier en voldoening hun werk kunnen blijven doen en dat ze behouden blijven voor je organisatie. Om onze werkgevers te ondersteunen in hun beleid en activiteiten op gebied van behoud, wordt er dit jaar voor het eerst landelijk door de werkgeversverenigingen Zorg en Welzijn een Sterk in je werk-week georganiseerd, van 18 tot en met 22 november. Meld je als deelnemende werkgever aan en geef behoud van jouw medewerkers een boost! Op dinsdag 3 september informeren wij je graag uitgebreid over de activiteiten en plannen voor die week in onze regio. Doet jouw organisatie mee?
Deze bijeenkomst is bedoeld voor:
  • HR-managers en – adviseurs
  • Loopbaanadviseurs/ trainers
  • Mobiliteitsadviseurs
  • Lijnmanagers

Natuurlijk bieden we vanuit het Transitiebedrijf van WZW een aantal activiteiten aan. Maar wellicht dat jouw organisatie ook activiteiten heeft om deze week voor andere deelnemers open te stellen. Dat mag gewoon bij jou in huis op de manier zoals je dat voor je eigen medewerkers ook altijd aanbiedt.

WAT IS DE STERK IN JE WERK WEEK?
In de week van 18 tot en met 22 november staan onze medewerkers centraal. Met gesloten beurs stellen deelnemende werkgevers activiteiten open voor medewerkers van andere deelnemende werkgevers. De activiteiten kunnen heel breed zijn, maar zijn er alle gericht op de vitaliteit, (loopbaan)ontwikkeling en persoonlijke groei van de individuele medewerker. Denk aan stoelmassages, lezing over mantelzorg en werk, een workshop Talent in kaart of mindfulness, een yogasessie of bijeenkomst over personal branding.

Actieve bijdrage aan behoud
Door deel te nemen aan de Sterk in je werk-week laat je als organisatie zien dat je een actieve bijdrage levert aan de gezamenlijke verantwoordelijkheid om medewerkers te behouden voor van de sector Zorg en Welzijn.
Daarnaast vragen wij van jou om dit evenement onder de aandacht van je medewerkers te brengen en hen in de gelegenheid te stellen om aan activiteiten deel te nemen.

PROGRAMMA

13.45 – 14.00 uur         Inloop met koffie en thee
14.00 – 14.30 uur         Introductie: wat houdt de Sterk in je werk week in?
14.30 – 15.30 uur         Brainstormen over activiteiten
15.30 – 16.00 uur         Delen van ideeën uit de brainstorm, maken van afspraken over uitvoering en communicatie

Datum
Dinsdag 3 september 2019, 14.00 – 16.00 uur

Locatie
De exacte locatie wordt nog bepaald.

Deelnamekosten
Deze bijeenkomst is gratis.
Op deze bijeenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden op www.wzw.nl.

Informatie
Neem voor meer informatie over de Sterk in je werk week contact op met projectmanager Loeke Salemans, l.salemans@wzw.nl of communicatieadviseur Inez Pelgröm, i.pelgrom@wzw.nl / 026 389 89 83.

 

>AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK<<