Geplaatst op 7 september 2021 23:38

Sterk in je Werk, zorg voor jezelf!

Denk jij wel eens na over het werk wat je doet, heb je er nog plezier in? Of wil je graag een volgende stap zetten en/of jouw talenten bij jouw werkgever of binnen de sector breder of anders willen inzetten? Waar begin je dan, hoe pak je dat aan en hoe kan je zorgen dat je (weer) met plezier naar je werk gaat? Dit kunnen moeilijke vragen zijn waar je zelf niet goed uitkomt. Het kan helpen met een loopbaancoach van gedachte te wisselen, jouw vragen te bespreken.

Via Sterk in je Werk, kun je met een onafhankelijk loopbaancoach in gesprek gaan. Samen met de coach bespreek je jouw vragen als het gaat om je werk en je loopbaan. De loopbaancoach is gespecialiseerd in Zorg en Welzijn en weet daardoor goed wat er speelt én hoe de situaties op de werkvloer zijn.

Sterk in je werk is voor iedereen die werkt of wil gaan werken in Zorg & Welzijn toegankelijk en is gratis. Dus als of je nu werkt bij een ondersteunende dienst, paramedisch of in het primair proces, iedereen mag deelnemen. Overweeg je een carrière switch vanuit een niet medische functie, naar een medische functie, óók dan kan de loopbaancoach jou helpen in de stappen die je kan zetten!

De loopbaancoaches van Sterk in je Werk, staan voor jou klaar om gratis met jou in gesprek te gaan. Heb je weinig tijd, geen probleem! De afspraken kunnen online plaatsvinden, dus geen reistijd en dus gewoon vanaf jouw keukentafel!

Geef je snel op en doe jezelf een loopbaan APK cadeau! Aanmelden kan via www.sterkinjewerk.nl

Wil je weten hoe een loopbaanimpuls in z´n werk gaat, kijk dan even naar het filmpje!