Geplaatst op 1 maart 2021 11:27

Recruitment Marketing als wervingsmagneet! - VOL

Heb jij binnen jouw organisatie regelmatig te maken met openstaande vacatures? Eén ding is zeker, je bent niet de enige. Recruitment marketing kan een oplossing bieden! Niet alle vacatures zijn namelijk per definitie lastig in te vullen. De vraag is alleen: bereikt jouw vacature simpelweg wel de juiste mensen? Met recruitment marketing onderscheid je jouw organisatie door met unieke content jouw boodschap voor de juiste doelgroep, via een passend communicatiekanaal, onder de aandacht te brengen.

De tijden van een vacature online zetten en afwachten zijn voorbij. Met recruitment marketing campagnes kun jij laten zien waar jouw organisatie voor gaat én staat. Door dit op de juiste manier aan te pakken bereik je ook een groot deel van de latent werkzoekenden (75%). Terwijl je met het delen van een vacature op de klassieke manier, alleen de actief werkzoekenden bereikt (5%). Een enorme kans dus!

Stefan Niemer en Diederik van Vugt nemen je tijdens dit webinar in 1,5 uur mee in de wereld van recruitment marketing. Stefan en Diederik zijn beide experts op dit gebied. Voor diverse organisaties binnen en buiten Zorg en Welzijn, hebben zij met succes wervingscampagnes opgezet. Om alvast kennis met hen te maken en je te verdiepen in dit onderwerp, kun je hun recruitment podcasts beluisteren waarin zij maandelijks vakgenoten meenemen in de wereld van recruitment marketing.

Diederik: ‘‘Hoe breng je de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste mensen? Met behulp van recruitment marketing dring jij tot je doelgroep door en krijg jij je vacatures ingevuld.” 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit webinar en de mogelijkheid om Diederik en Stefan vragen te stellen? Meld je dan snel aan!

VOOR WIE

  • Recruiters
  • HR-professionals

Er is een maximum van 30 deelnemers voor deze bijeenkomst.

DATUM
Dinsdag 6 april 2021

TIJDSTIP
14.00 – 15.30 uur

VORM
Dit is een online bijeenkomst via Microsoft Teams. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je de link voor aanvang van de bijeenkomst via de mail.

KOSTEN
Deze bijeenkomst is gratis voor leden van WZW.

INFORMATIE
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze online informatiebijeenkomst over Leernetwerk Recruitment? Neem dan contact op met of Susanne Haarsma (s.haarsma@wzw.nl) of Wendy Penning (w.penning@wzw.nl), 026 – 38 98 983.

AANMELDEN
Dit webinar heeft het maximum aantal deelnemers bereikt. Je kunt je nog wel inschrijven voor de tweede mogelijkheid op 12 april. Het inschrijfformulier voor dit webinar op 12 april vind je hier.