Workshop Succesvol Solliciteren

Workshop Succesvol Solliciteren

Help uw medewerkers snel aan een nieuwe baan

Er zijn diverse redenen waarom uw medewerkers op zoek (moeten) gaan naar een nieuwe baan. Maar hoe en via welke kanalen vinden zij een passende functie? Hoe schrijven ze een aansprekende sollicitatiebrief en stellen ze een goed CV op? En hoe bereiden zij zich optimaal voor op een sollicitatiegesprek en brengen  hun kwaliteiten overtuigend voor het voetlicht? Deze toegepaste workshop geeft uw medewerkers meer inzicht en zelfvertrouwen gedurende het hele sollicitatieproces.

De workshop Succes Solliciteren is bestemd voor iedereen die, om welke reden dan ook, op zoek is of gaat naar een andere functie en die zichzelf wil trainen in effectief en actief solliciteren en bestaat uit 2 dagdelen:

DEEL 1 VAN VACATURE-ANALYSE TOT SOLLICITATIEBRIEF EN CV (half dagdeel)

We zoomen in op personal branding, ofwel hoe onderscheidt u uzelf van de massa. Ook bespreken we de door vooraf door de deelnemers ingezonden CV’s en sollicitatiebrieven. Alle tips en best practices komen aan bod, zodat u als deelnemer daarna ook echt zelf aan de slag kunt.

DEEL 2 EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK (half dagdeel)

Dat een gedegen voorbereiding het halve werk is klopt als een bus. Daarom gaan we in deel 2 uitgebreid in op hoe u zich het best kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek, zodat u zelfverzekerder bent en een goede eerste indruk achterlaat. We behandelen gesprekstechnieken en gaan actief aan de slag met praktische oefeningen.
 

Referenties

"Onze medewerkers hebben de sollicitatietraining van WZW als zeer waardevol ervaren. Zij gaven aan veel geleerd te hebben en goede, praktische tips te hebben gekregen. Ook werd de persoonlijke hulp bij het opstellen van een sollicitatiebrief en/of CV goed ontvangen. Het enthousiasme van de trainers heeft onze medewerkers naar eigen zeggen positief gestimuleerd om het geleerde in de praktijk te gaan brengen. De training kreeg in de evaluatie een gemiddeld eindcijfer van 8,5. " Kinderopvang Skar

Aanmelden of informatie?

Direct aanmelden kan bij Pascalle Neijenhuis via p.neijenhuis@wzw.nl / 026 - 38 98 983. Geeft u de voorkeur aan een inhouse workshop voor alleen uw eigen medewerkers? Vraag Pascalle naar de mogelijkheden voor een aanbod op maat.