Magazine 'take care!'

 

Alles lezen over Zorg & Welzijn: magazine 'take care!'

WZW werkt als werkgeversvereniging van organisaties in zorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang aan een duurzame regionale arbeidsmarkt. Met het magazine ‘take care!’ schetsen we een positief en tegelijk realistisch beeld van wat het leren en werken in zorg & welzijn inhoudt. Hiermee stimuleren we de in- en doorstroom van werknemers en werken we aan een betere verbinding tussen zorgwerkgevers en onderwijsinstellingen.

Doelgroep

‘take care!’ is bestemd voor studenten, schoolverlaters, (zij-)instromers, herintreders, en doorstromers. Kortom, voor iedereen die zijn of haar carrière wil beginnen of voortzetten in de zorg en/of welzijn. Indirect is het magazine ook bestemd voor werkgevers en werknemers in zorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang en voor andere betrokken partijen in Gelderland. Het magazine bevat redactionele artikelen over actuele thema's. Daarnaast is er voldoende ruimte om uw organisatie als werkgever te profileren door middel van een advertentie.

Tarievenkaart adverteren in take care! 2015

Verschijning en oplage

‘take care!’ verschijnt begin na de zomer aan de start van het nieuwe schooljaar, in een oplage van 10.000 exemplaren. Het blad wordt selectief en doelgroepgericht verspreid. Als adverteerder ontvangt u kosteloos 110 exemplaren (t.w.v. € 4,95 per blad). De stevige kwaliteit, mooie opmaak en vakinhoudelijke redactionele stukken geven het blad een bewaarfunctie en maken het daardoor gedurende het hele jaar voor allerlei promotiedoeleinden geschikt.

Informatie of adverteren?

Wilt u meer weten over het magazine of adverteren? Neem dan contact op met Inez Pelgröm via i.pelgrom@wzw.nl / 026 - 38 98 983.

 

Take care! door de jaren heen

2015

2014        

 

 2013                      2012                    2011