Training Netwerken doe je samen

Voor iedereen die op zoek is naar ander werk organiseren wij vanuit WZW Loopbaanbegeleiding maandelijks de training Netwerken doe je samen. Ook interessant voor jou als werkgever. Bijvoorbeeld als er binnen jouw organisatie professionals zijn die in een loopbaan- of van-werk-naar-werktraject zitten en laagdrempelig aan het vergroten van hun netwerk willen werken. 

Hoe groter je netwerk, hoe groter de kans op ander werk. Dat deze stelling waar is, ervaren wij met onze dienstverlening vanuit WZW Loopbaanbegeleiding continu. Je bent al aan het netwerken als je het bijvoorbeeld op het schoolplein, op een verjaardag of tijdens een buurt barbecue met anderen hebt over je werk of de organisatie waar je werkt. Netwerken hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. Het is zelfs leuk en je kunt het leren! Dat staat centraal tijdens onze training Netwerken doe je samen. 

Meer dan alleen vergroten van kans op ander werk

Hoe meer mensen dan weten wie jij bent en wat jouw talenten zijn, hoe groter de kans dat men aan jou denkt als er een vacature is. Maar netwerken levert meer op dan alleen het vergroten van de kans op ander werk. Wellicht is de werkzoekende benieuwd hoe het eraan toe gaat in een andere organisatie of lijkt een bepaalde functie hem interessant en wil hij graag een dag meelopen. Ook dat regel je tegenwoordig via je netwerk. 

Mogelijkheden WZW Loopbaanbegeleiding

Heb je vanuit werkgeverperspectief een vraag over de training Netwerken doe je samen, neem dan contact op met ons. Ben je benieuwd wat WZW Loopbaanbegeleiding verder voor jouw organisatie kan betekenen, kijk dan op de projectpagina van WZW Loopbaanbegeleiding. 

Ga naar Werkeninzorgenwelzijn.nl voor direct aanmelden voor de eerstvolgende training. 

Impressie

Onze leden

Evital
ROC rivor
Community of Care
Pleyade
Verburgt Molhuysen
Liemerije
Karakter
JADOS
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Neboplus
Health valley
Pluryn
sbi formaat
Etil research group
RegioPlus
CNV collectief
Attent Zorg en Behandeling
PGGM
Spectrum Elan
Zorgcentra De Betuwe
ABF research
Health ~ Holland
Tech@doptie

Overige projecten van: Thema Talent -en loopbaanontwikkeling