Geplaatst op 7 september 2021 18:50

PRIJSVRAAG: Wie zet jij in het zonnetje?

Welke collega maakt het verschil in drukke tijden en in tijden van stress? Welke collega heeft invloed op jouw werkgeluk? Dat jij deze collega waardeert mag je laten weten. We stellen 10 verwenpakketten beschikbaar.

Een fijne collega maakt jouw dag!
We brengen vaak meer tijd door met onze collega’s dan met onze beste vrienden. Een goede en fijne collega kan dan jouw dag maken. Een lieve opmerking, een helpende hand of een collega die even met je meedenkt kan jou op slechte dagen net dat steuntje in de rug geven dat je nodig hebt. Collega’s waarmee je kan lachen, maakt dat het een feestje is om naar je werk te gaan. Deze collega’s maken het verschil in drukke tijden en in tijden van stress. Ze leveren een bijdrage aan jouw mentale weerbaarheid, aan jouw ontwikkeling of hebben invloed op jouw werkgeluk. Dat jij deze collega waardeert mag je laten weten.

Ken jij zo’n collega, waardoor jij graag naar je werk gaat?
Zet deze collega in het zonnetje met een verwenpakket!

Wat moet je doen?

  • Beschrijf in maximaal 500 woorden waarom jij je collega waardeert.
  • Stuur je verhaal tussen 15 en 19 november 2021 naar m.termaat@wzw.nl.

Winnaars

  • Een vijfkoppige jury kiest 10 verhalen uit, waarvan de schrijver haar of zijn collega in het zonnetje kan zetten met een verwenpakket.
  • Jij, als inzender van het verhaal, ontvangt tussen 29 november en 3 december een bericht of jouw verhaal 1 van de 10 winnende verhalen is.
  • In overeenstemming met de winnaars wordt er afgesproken op welke manier het verwenpakket bij de ‘goede en fijne collega’ terecht komt. 

Grijp de kans om jouw collega in het zonnetje te zetten! Schrijf je verhaal! Stuur het op!