Geplaatst op 29 maart 2021 17:40

Partnerschap in Ondernemen

Hoe zorg je voor een toekomstbestendig medewerkersbestand in een veranderende wereld? Strategische personeelsplanning staat centraal in deze interactieve online bijeenkomst van Partnerschap in Ondernemen op dinsdag 18 mei van 13.00 tot 14.30 uur. Schrijf je nu in.

Als werkgever zet jij je altijd meer dan 100% in. Deze onzekere tijden geven vragen over de toekomst. Hoe wil en kan je jouw medewerkers nu en straks inzetten om de ambities en ondernemersplannen van je organisatie te realiseren? Welke kennis, vaardigheden en rollen zijn hiervoor nodig? Wat zijn de dilemma’s? Welke mensen passen het beste bij je ambitie en moet er dan nog iets veranderen? Partnerschap in Ondernemen nodigt je uit om aan de slag te gaan met concrete handvatten.

Sprekers
Ellen Reuzenaar is mede-eigenaar van Moon HRM en expert op het gebied van strategische personeelsplanning. Zij vertelt hoe je aan de slag kan gaan met jouw personeelsplanning. Ook deelt ze praktische tips, tools en instrumenten. Haar jarenlange praktijkervaring biedt alle ruimte voor vragen en verdieping.

ROC Nijmegen is in 2018 gestart met het invoeren van grootschalige strategische personeelsplanning. Francis Linthorst van HRM ROC Nijmegen vertelt hoe het ROC dit heeft aangepakt en geeft tips en trucs.

Meer informatie en aanmelden
Ga voor meer informatie en het aanmelden voor deze bijeenkomst naar de website van WSP Nijmegen.

Deelname Microsoft Teams
De bijeenkomst vindt online plaats in Microsoft Teams. Na inschrijving ontvang je een deelnamelink via de mail.

Heb je vragen?
Neem contact op via info@wspnijmegen.nl