Wie zijn wij?

WZW, Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn

WZW is de werkgeversvereniging van Zorg en Welzijn in Gelderland. Wij begeleiden u persoonlijk bij het oplossen van uw huidige en toekomstige personeels- en organisatievraagstukken. Als werkgeversorganisatie van en voor Gelderse zorg- en welzijnsinstellingen biedt WZW relevante kennis en informatie, specifiek voor uw branche en werkgebied.

WZW geeft u toegang tot een uniek netwerk van andere werkgevers (ook boven- en intersectoraal) en relevante experts, waarmee u uw krachten kunt bundelen om gezamenlijk personeels- en organisatievraagstukken aan te pakken. Met deze kennis, dit netwerk en onze professionele begeleiding heeft u grip op werk en bent u verzekerd van altijd voldoende, goed gekwalificeerd en effectief ingezet personeel, zodat u zich kunt concentreren op het verlenen van goede dienstverlening. 

 

 

Kernwaarden

Deskundig
Als vereniging van en voor Gelderse werkgevers in zorg en welzijn weten wij als geen ander wat er speelt op de Gelderse arbeidsmarkt. Met onze specifieke kennis van de markt, van relevante spelers hierin en van personeels- en organisatiemanagement zijn wij in staat uw huidige en toekomstige personeels- en organisatievraagstukken op te lossen. 

 
Toegewijd
Als vereniging van en voor Gelderse werkgevers in Zorg en Welzijn voelen wij ons verantwoordelijk voor het realiseren van een stabiele arbeidsmarkt in de regio. Wij zetten ons voor 100 procent in om u persoonlijk te begeleiden naar oplossingen op maat, zodat u zich kunt concentreren op het verlenen van goede zorg. 
 
Ondernemend
Als kleine vaste organisatie met directe toegang tot veel relevante experts en ondersteuners zijn wij in staat snel en flexibel in te spelen op uw wensen. Daadkrachtig en gedreven gaan wij op zoek naar vernieuwende en duurzame oplossingen voor personeels- en organisatievraagstukken in Zorg en Welzijn.
 
 

WZW MAGAZINE

In 2016 is de eerste editie van het WZW MAGAZINE verschenen. In dit relatiemagazine neemt WZW je jaarlijks meeneemt in een deel van haar activiteiten en initiatieven. Samenwerking met partners uit Zorg en Welzijn, van overheid, uit onderwijs en andere stakeholders lopen hier als een rode draad doorheen.

 Lees onder meer in deze eerste editie:

  >> Het Transitiebedrijf - Loopbaan in beweging 

  >> Zorgpact - Stand van zaken in onze regio

  >> Sectorgelden goed besteed

  >> Arbeidsmarktcijfers in beeld

  >> Werkeninzorgenwelzijn.nl - Meer dan vacatures alleen

 Bekijk hier de digitale versie.