Word lid

Voordelen lidmaatschap
Benieuwd naar wat WZW voor leden en stakeholders kan betekenen? In het WZW publieksverslag vind je een greep uit de resultaten. Bekijk de digitale versie van het WZW Publieksverslag.

Contributie
De contributie van het lidmaatschap van WZW bedraagt 8 euro per fte (in het gebied van WZW), met een minimum van €500 per jaar en een maximum van €20.000 per jaar. Lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van 2 jaar, met daarna de mogelijkheid om dit per jaar te verlengen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verenigingsbureau, info@wzw.nl / 026 389 89 83.

In de Statuten leest u wat de condities zijn om lid te worden van WZW, zie artikel 4 en 5.
Op al onze producten en diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Ook lid worden?
Ziet u de meerwaarde van het aansluiten bij ons (intersectorale), regionale netwerk en wilt u met uw organisatie ook aansluiten?
Vul dan hier het lidmaatschapsformulier in.

Aanvraag oriënterend gesprek
Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, kunt u direct telefonisch contact opnemen met Pascalle Neijenhuis, directeur-bestuurder WZW, via 026 – 38 98 983, of vul onderstaand formulier in.

  Uw Organisatie

  Organisatie
  Sector(en) (meerdere mogelijk) ZiekenhuizenGGZVVTJeugdzorgGehandicaptenzorgKinderopvangWelzijnOuderenzorgEerste lijn

  Contactpersoon

  Aanhef
  Naam
  Functie
  E-mailadres
  Telefoonnummer (vast)
  Telefoonnummer (mobiel)
  Onze organisatie is bekend met WZW via
  Reden dat onze organisatie interesse heeft Aansluiten bij (sub)regionale netwerk(en)Gebruik maken van, en gratis plaatsen van vacatures op carrièreplatform www.werkeninzorgenwelzijn.nlProfiteren van de inkoopvoordelenDiensten en producten van WZWAnders
  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.