Word lid

Voordelen lidmaatschap
Benieuwd naar wat WZW voor leden en stakeholders kan betekenen? In het WZW publieksverslag vind je een greep uit de resultaten. Bekijk de digitale versie van het WZW Publieksverslag.

Contributie
De contributie van het lidmaatschap van WZW bedraagt 8 euro per fte (in het gebied van WZW), met een minimum van €500 per jaar en een maximum van €20.000 per jaar. Lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van 2 jaar, met daarna de mogelijkheid om dit per jaar te verlengen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verenigingsbureau, info@wzw.nl / 026 389 89 83.

In de Statuten leest u wat de condities zijn om lid te worden van WZW, zie artikel 4 en 5.
Op al onze producten en diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Ook lid worden?
Ziet u de meerwaarde van het aansluiten bij ons (intersectorale), regionale netwerk en wilt u met uw organisatie ook aansluiten?
Vul dan hier het lidmaatschapsformulier in.

Aanvraag oriënterend gesprek
Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, kunt u direct telefonisch contact opnemen met Pascalle Neijenhuis, directeur-bestuurder WZW, via 026 – 38 98 983, of vul onderstaand formulier in.

Uw Organisatie

Organisatie
Sector(en) (meerdere mogelijk) ZiekenhuizenGGZVVTJeugdzorgGehandicaptenzorgKinderopvangWelzijnOuderenzorgEerste lijn

Contactpersoon

Aanhef
Naam
Functie
E-mailadres
Telefoonnummer (vast)
Telefoonnummer (mobiel)

Bezoekadres

Straat
Postcode
Plaats

Postadres

Straat
Postcode
Plaats

Aanvraag lidmaatschap

Maak een keuze Ja, onze organisatie sluit zich aan bij WZWOnze organisatie heeft interesse om zich bij WZW aan te sluiten. Wij worden daar graag nader over geïnformeerd door Pascalle Neijenhuis, directeur-bestuurder WZW. Bel ons voor een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Aanvullende informatie

Webadres
Aantal fte's per 31 december vorig jaar
Aantal medewerkers per 31 december vorig jaar
Onze organisatie is bekend met WZW via
Reden dat onze organisatie aansluit Aansluiten bij (sub)regionale netwerk(en)Gebruik maken van, en gratis plaatsen van vacatures op carrièreplatform www.werkeninzorgenwelzijn.nlProfiteren van de inkoopvoordelenDiensten en producten van WZWAnders
Belangrijke thema's voor onze organisatie zijn: (Strategisch) arbeidsmarktbeleidStrategische PersoneelsplanningMobiliteit (zeker in het kader van reorganisatie / bezuiniging)ArbeidsmarktcommunicatieDuurzaam inzetbare medewerkersTalentontwikkelingDe inzet van technologie in de zorgOnderwijsAnders
Wenst u een afspraak te maken met onze directeur-bestuurder Pascalle Neijenhuis voor een kennismakingsgesprek? Ja, neem contact met mij op voor het maken van een afspraakNeeWij maken hier graag op een later tijdstip gebruik van

Uw organisatie verklaart als aanvrager van het lidmaatschap van WZW, bekend te zijn met

1. Statuten
2. Huishoudelijk Reglement

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen waarmee wij u van dienst kunnen zijn?
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.