Geplaatst op 31 mei 2021 14:34

Online Koffiebreak over Verzuim met Vitaal Verder

De Online Koffiebreak over Verzuim staat voor een laagdrempelige manier van in gesprek gaan over verzuimonderwerpen. De expert van Vitaal Verder zit klaar om jouw vragen te beantwoorden, mee te denken met jouw casus of is sparringpartner op een algemenere vraag. Wil je daarna toch liever een-op-een in gesprek met Vitaal Verder? Dan kan er altijd een persoonlijke vervolgafspraak gemaakt worden. 

De eerste Online Koffiebreak Verzuim vindt plaats op 16 september van 15:00 tot 16:00. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Zet de Teams-link vast in je agenda: Online Koffiebreak met Vitaal Verder.

Samenwerking met Vitaal Verder
Vragen over verzuim; als HR-professional heb je vast wel eens een moment dat een spanningspartner heel welkom zou zijn of zou je graag even snel deskundig advies van een expert willen inwinnen. Bijvoorbeeld voor een check op de nieuwe wet- en regelgeving of bij het ondernemen van de juiste stappen. Daarvoor werkt WZW samen met Vitaal Verder om WZW-leden te ondersteunen en om handvatten en adviezen aan te reiken als het gaat om ziekteverzuim gerelateerde onderwerpen. Lees hier meer over de Helpdesk Verzuim.