Geplaatst op 10 augustus 2020 13:53

Online evenement Onderwijs & Arbeidsmarkt 2020

De Provincies Overijssel en Gelderland organiseren op 17 september het online evenement Onderwijs en Arbeidsmarkt. Het thema is ‘Samen wendbaar, nu en morgen’. In gezamenlijkheid, met onderwijs, overheid en ondernemers, willen de provincies komen tot een toekomstbestendige arbeidsmarkt waar ieder talent telt. Hoe kunnen we daar, juist in deze tijd, de schouders onder zetten?

Tijdens het evenement word je meegenomen in een schets van de toekomst en worden interessante voorbeelden getoond. Laat je inspireren en deel leerervaringen. Ontdek wat het voor jouw inzet kan betekenen en ontmoet ook nu weer nieuwe partners!

Programma voor het evenement
09.15 uurInloop
09.30 uurOpening en inleiding programma, met Sabine Uitslag als dagvoorzitter
09.45 uurSchets context arbeidsmarkt, door Rob Witjes (UWV)
10.00 uurVisie op vandaag en morgen, met gedeputeerden Overijssel en Gelderland
10.30 uurInspiratiemoment, met Stefan van der Stigchel
10.50 uurKoffiemoment
11.00 uurBreak-outsessies; divers aanbod van onderwerpen en projecten
11.45 uurPlenaire afsluiting… met leuke toegift!
12.00 uurEinde

Break-outsessie over IkweetRAAT.nl
Ook IkweetRAAT.nl is onderdeel van het programma. Het is namelijk een van de vele break-out sessies waar je je voor in kunt schrijven. Je laten informeren over interessante ontwikkelingen, je laten inspireren door goede ideeën en voorbeelden én leren van elkaar; dat kan en gaan we online doen op 17 september! Jij bent er toch ook bij?

Meer informatie
Op de aanmeldwebsite www.samenwendbaarevent.nl vind je meer informatie over het programma en de break-outsessies. Selecteer dan ook meteen de break-outsessie die je wilt bijwonen!

Meld je nu aan!