Geplaatst op 7 september 2021 08:58

Mindmapping

Leer je hoofd leegmaken door het aanbrengen van structuur.

Druk in je hoofd? Een vol hoofd vreet energie, zonde! Mindmappen is een manier om je hoofd ‘leeg’ te maken. Door structuren aan te brengen van wat er allemaal ronddwaalt in je hoofd, krijg je overzicht en voelt het opgeruimd. In de workshop leer je de techniek van ‘braindumpen’ en ‘mindmappen’. Je maakt eerst je hoofd leeg door van alles op te schrijven (braindumpen) en vervolgens ga je verbindingen zoeken, analyseren, structureren en elimineren (mindmappen) met als gevolg: een wat opgeruimder hoofd! Het onderwerp van jouw mindmap bepaal je zelf. Of dit nou je komende vakantie, je loopbaan, je zoektocht naar een balans tussen werk en privé of de verbouwing voor je huis is. Dit is allemaal goed.

Online workshop vanuit Nicoline Mulder.

DATUM
Dinsdag 16 november 2021

TIJD
20.00 tot 21.00 uur

ONLINE
Dit is een digitale workshop: je kunt online deelnemen.

AANTAL DEELNEMERS
Deze online workshop heeft een maximum van 50 deelnemers.

INFORMATIE
Voor meer informatie over deze activiteit of over de rest van de Sterk in je werk week kun je contact opnemen met projectmanager Marlijn ter Maat, m.termaat@wzw.nl / 06 – 82 42 60 07.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor deze activiteit door gebruik te maken van het onderstaande inschrijfformulier. Laadt het formulier niet? Klik dan hier om het formulier in een nieuw venster te openen.