Geplaatst op 29 januari 2019 15:31

Met korting naar Health Valley 2019

Leden van WZW kunnen profiteren van een speciale kortingsactie van € 50,- op een entreekaart voor het Health Valley Event 2019, op 14 maart in Pathé Nijmegen. Dit grootste zorginnovatiecongres van Nederland met ruim 1200 bezoekers, toont je de laatste trends en ontwikkelingen in Health & Life Sciences. Laat je inspireren en reserveer meteen je ticket met de kortingscode WZW.

Top keynotes
Het event heeft als thema Concepts for a healthy life. In het plenaire programma staan top keynote sprekers zoals Minister Hugo de Jonge van VWS, Mihai Netea () en Sabine Pinedo (internist en ondernemer). Cabaretier Dolf Jansen is de dagvoorzitter. In de vele themasessies komen actuele ontwikkelingen aan bod binnen e-Health, domotica, robotica en personalized medicine. Of bekijk de verschillende demo’s van zorginnovaties in het Living Lab. Op de dynamische beursvloer is volop gelegenheid tot het ontmoeten van collega’s en uitwisselen van kennis en ervaringen.

Accreditatie
Voor het HVE 2019 wordt momenteel accreditatie aangevraagd bij o.a. de VenVN voor de Verpleegkundig Specialisten en Verzorgenden. Kijk voor meer informatie op www.healthvalleyevent.com of boek hier je ticket.

Bekijk de uitnodiging.