Meet & Greet Zorg en Welzijn - Geannuleerd

De Meet & Greets Zorg en Welzijn 2020 zijn geannuleerd. Lees meer.

Tijdens de Ontdekdezorg week organiseert WZW samen met de onderwijsinstellingen, werkgeversservicepunten en jouw als zorg- en welzijnsorganisatie Meet & Greets in de subregio’s Arnhem, Nijmegen, Rivierenland en Foodvalley. Door deze bijeenkomsten in gezamenlijkheid te organiseren, kost het jou als organisatie relatief weinig tijd om te participeren en heb je wel de attentiewaarde van jouw organisatie bij potentiële nieuwe medewerkers.

Meet & Greet Nijmegen, ma 16 maart, 15.00 – 17.00 uur, ROC Nijmegen (Nijmegen)
Meet & Greet Arnhem, di 17 maart, 09.00 – 11.00 uur (Arnhem)
Meet & Greet Rivierenland, woe 18 maart, 14.30 – 16.30 uur, ROC Rivor (Tiel)
Meet & Greet Foodvalley, do 19 maart, 18.30 – 20.30 uur, Dulon college (Ede)

Tijdens de Meet & Greets
Tijdens de Meet & Greets kunnen zij-instromers en herintreders aan de hand van de vier thema’s #ONTDEK, #CHECK, #MATCH en #LIKE zich oriënteren op leren en werken in Zorg en Welzijn.

Denk daarbij aan:
– Stel je vraag aan een loopbaanadviseur
– Laat je informeren over opleidingsmogelijkheden
– Aanwezigheid van Sterk in je werk
– Maak kennis met zorg- en welzijnsorganisaties en hun leer- en werkmogelijkheden
– Hoor de ervaringen van onze Ik Zorg. ambassadeurs over hoe het werken in Zorg en Welzijn echt is
– En meer….

Kortom, daar moet je als organisatie bij zijn!

Vervolgactiviteit
Geïnteresseerden trekken naar de Meet & Greets is één ding, ze daarna handelingsperspectief bieden is eigenlijk wat je echt wilt. Doet jouw organisatie mee aan de Meet & Greets, dan is een voorwaarde dat je na de Ontdekdezorg week een activiteit organiseert. Dat kan een speeddate met een recruiter zijn, een meeloopdag, informatiebijeenkomst, kennismaking met zorgmedewerkers, een stage of wellicht een sollicitatiegesprek; zolang het de geïnteresseerde zij-instromer of herintreder maar een stap verder kan brengen.

Kosten
WZW organiseert de Meet & Greets Zorg en Welzijn in vier subregio’s. We vragen deelnemende zorg- en welzijnsorganisaties een bijdrage van 250 euro exclusief btw. Daarvoor krijg je:

  • Deelname aan de Meet & Greet in één of meerdere subregio’s met een standplaats, waarbij WZW zorgt voor de aankleding in landelijke Ontdekdezorg huisstijl
  • Meeliften op attentiewaarde van spreadpagina advertentie ten behoeve van algemene aankondiging van de Meet & Greets in diverse lokale kranten, te weten: De Brug Nijmegen, Arnhemse Koerier, Gemeentenieuws Lingewaard, Ede stad, Zakengids Tiel e.o., Gemeentenieuws Overbetuwe, Wageningen, Bennekom, Renkum combinatie, Duiven Post – Westervoort Post
  • Jouw logo op deze spreadpagina advertentieruimte ten behoeve van algemene aankondiging van de Meet & Greets
  • Meeliften op branded content op websites en FB-pagina’s van In de buurt Arnhem, Nijmegen, Ede waarbij ook jouw organisatie genoemd wordt als deelnemende organisatie
  • Meeliften op attentiewaarde advertentie op Reclamefolder.nl
  • Meeliften op online uiting op regionale media van DPG Media
  • Meeliften op attentiewaarde van online banners van Meet & Greets Zorg en Welzijn
  • Meeliften op facebookadvertising van de Meet & Greets vanuit FB-pagina Werkeninzorgenwelzijn.nl
  • Meeliften op landelijke campagne
  • Digitale toolkit voor deelnemende organisaties (posters, postcards, banners, etc in landelijke Ontdekdezorg huisstijl)