Geplaatst op 6 mei 2021 12:08

Masterclass - Selectiegesprekken voeren, hoe doe je dat?

Maak de goede match!

Is het selecteren van medewerkers je vak, of heb je er regelmatig mee te maken? Dan weet je vaak wat je zoekt in een toekomstige medewerker. Echter ken je ook de valkuilen van een verkeerd oordeel of eerste indruk. Dit kost veel tijd, geld en frustratie. Je komt niet tot de juiste match, ondanks je goede voorbereidingen. Hoe kun je je gevoel goed onderbouwen? Hoe bepaal je welke kandidaat je zoekt? En hoe beoordeel je de geschiktheid van kandidaten? Allemaal vragen waar je mogelijk tegenaan loopt in de zoektocht naar de juiste persoon op de juiste plek. 

Tijdens deze masterclass selectiegesprekken van het Leernetwerk Recruitment op donderdag 10 juni aanstaande laten we zien hoe je een selectiegesprek voert. Je leert hoe je een gestructureerd en professioneel selectiegesprek voert. Hiermee kun je de juiste medewerkers voor jouw organisatie selecteren. We leggen uit hoe je op een gestructureerde wijze meer te weten komt over de persoon achter het CV.


De masterclass wordt gegeven door Gusta Timmermans, recruitment expert met meer dan 25 jaar ervaring in recruitment en talent acquistion in leidinggevende rollen. In haar vrije tijd is zij voorzitter van Recruiters United, het onafhankelijke netwerk voor werving- en arbeidsmarktprofessionals in Nederland. Daarnaast heeft ze in 2018 het boek: ‘199 vragen voor het voeren van een succesvol selectiegesprek’ geschreven. Momenteel werkt ze aan het Handboek Recruitment en Employer Branding.

Deze inspirerende masterclass is opgebouwd in drie delen
•    Korte oefening: Candidate Experience
•    Gesprekstechnieken
•    Structuur en opbouw van het gesprek

Wil jij weten hoe je een succesvol selectiegesprek voert? En hoe je nog succesvoller kunt zijn als interviewer? Schrijf je dan in voor deze interactieve masterclass!

VOOR WIE?

  • Recruiters
  • HR-professionals

Deze bijeenkomst is voor leden van WZW.

DATUM
Donderdag 10 juni 2021

TIJDSBLOKKEN
Er zijn drie tijdsblokken:

09.00 – 11.00 uur
12.00 – 14.00 uur
15.00 – 17.00 uur

Er is een maximum van 15 deelnemers per tijdsblok.

VORM
Dit is een online bijeenkomst via Microsoft Teams. Per tijdsblok kunnen er maximaal 15 personen deelnemen. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je de link voor aanvang van de bijeenkomst via de mail.

KOSTEN
Deze masterclass is gratis voor leden van WZW.

INFORMATIE
Heb je vragen of wil je meer informatie over het Leernetwerk Recruitment? Neem dan contact op met programmamanager Susanne Haarsma, s.haarsma@wzw.nl of 06 – 83 566 750.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden door op één van de onderstaande buttons te klikken en het bijbehorende inschrijfformulier in te vullen.Schrijf je nu in voor de allerlaatste plekken!
Als de tijdsblokken vol zijn, kun je je nog wel inschrijven voor de wachtlijst. Geen garanties, maar wie weet komt er nog een plekje voor je vrij!