Geplaatst op 23 november 2021 16:52

Lunchbijeenkomst Partnerschap in Ondernemen - uitgesteld

De krappe arbeidsmarkt is meedogenloos. Waar hangt uw toekomstig personeel precies uit? Welke knelpunten ervaart u en welke strategieën gaat u inzetten? Onderzoek, digitalisering en employer branding zijn belangrijker dan ooit. In deze live lunchbijeenkomst van Partnerschap in Ondernemen draait het dan ook om ‘personeelswerving anno 2022’. 

Tijdens deze bijeenkomst van het WerkgeversServicepunt Rijk van Nijmegen gaan we gezamenlijk een lekkere lunch bereiden waarbij het thema ‘werven anno 2022’ centraal staat.

Met welke strategie ga jij nieuw personeel werven in 2022?
Tijdens de zelfgemaakte lunch delen we best practices en zijn we nieuwsgierig naar de personele knelpunten die jij momenteel ervaart. Wat werkt en wat niet? Waar liggen de knelpunten? Waar zie je kansen of verbindingen? Door met andere werkgevers (out of the box) ideeën en ervaringen uit te wisselen, hopen we gezamenlijk op nieuwe wegen en mogelijke oplossingen te komen voor het personeelstekort.
Tot slot ga je naar huis met – vers van de pers – de factsheet prognosecijfers. Hierdoor ben jij als eerste op de hoogte van de te verwachte regionale beloop op de arbeidsmarkt!

VOOR WIE?
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor (maximaal 30) werkgevers uit de regio Rijk van Nijmegen die vanwege de krapte op de arbeidsmarkt moeilijk aan personeel kunnen komen.

DATUM
Vanwege tijdelijke sluiting horeca uitgesteld naar nader te bepalen datum in het voorjaar van 2022.

LOCATIE
Het Kook College in Wijchen

MEER INFORMATIE
Het thema is: Werven anno 2022. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door WerkgeversServicepunt Rijk van Nijmegen.

AANMELDEN
Krijg je trek van dit idee? Meld je aan! Klik hier om je aan te melden voor deze lunchbijeenkomst van het WerkgeversServicepunt Rijk van Nijmegen.

Let op: per organisatie kan er één deelnemersplaats ingenomen worden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden. Toegang is alleen mogelijk volgens de geldende coronamaatregelen.