Geplaatst op 16 februari 2021 08:07

Leernetwerk Recruitment - Voorlichtingstool Tmrrw app

Op dinsdag 9 maart van 14.00 tot 14.30 uur organiseren we een extra online Leernetwerk Recruitment. Onze collega Jennifer de Boer schuift bij ons aan om te vertellen over de eigentijdse voorlichtingstool Tmrrw (Tomorrow). Tmrrw ontwikkelt een app waarmee jongeren zich vanaf de bank kunnen oriënteren op studies en beroepen, van alle niveaus en álle sectoren. De app draagt hiermee bij aan de realistische beeldvorming voor iedereen die zich oriënteert op leren en werken in Zorg en Welzijn en kan daarmee (voortijdig) uitval voorkomen. 

Realistisch beeld
Nog te vaak stromen jongeren voortijdig uit, omdat zij een verkeerd beeld hebben van wat een studie- of beroep daadwerkelijk inhoudt. Daarbij is het in deze tijd extra lastig om je goed te kunnen oriënteren. De Tmrrw app helpt jongeren om zich op een laagdrempelige manier te oriënteren op studie of werk via korte TikTok-achtige video’s van 15 tot 30 seconden. Door hen mee te laten kijken over de schouders van studenten en professionals die hun ervaringen delen, hun leer- en werkomgeving laten zien en vragen beantwoorden over hun werk of studie, krijgen jongeren een realistischer beeld van de studie en het beroep. Uiteraard kun je deze content zelf ook inzetten in je uitingen.

Het tekort aan medewerkers is één van de grootste uitdagingen waar we voor staan. Naast het behouden en aantrekken van medewerkers is het van belang dat we jongeren blijven enthousiasmeren voor een studie in Zorg en Welzijn. Immers zijn zij het talent van morgen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe jij als recruiter de Tmrrw app kunt inzetten voor jouw organisatie? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop. 

VOOR WIE

  • Recruiters
  • HR-professionals

DATUM
Dinsdag 9 maart 2021

TIJDSTIP
14.00 – 14.30 uur

VORM
Dit is een online bijeenkomst via Microsoft Teams. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je de link voor aanvang van de bijeenkomst via de mail.

KOSTEN
Deze bijeenkomst is gratis.

INFORMATIE
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze online informatiebijeenkomst over de Ontdekdezorg week? Neem dan contact op met Wendy Penning (w.penning@wzw.nl) of Susanne Haarsma (s.haarsma@wzw.nl), 026 – 38 98 983.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden door onderstaand inschrijfformulier in te vullen.

Laadt het inschrijfformulier hieronder niet? Klik dan hier om het formulier te openen in een nieuw venster.