Geplaatst op 25 mei 2021 09:50

Leernetwerk opleidings- en stagecoördinatoren

Op donderdag 3 juni 2021 van 9.00 tot 11.00 uur staat het leernetwerk opleidings- en stagecoördinatoren in het thema van ‘Begeleidingsstrategieën’. Tijdens deze interactieve online bijeenkomst zijn ook collega-werkbegeleiders van harte welkom om aan te sluiten. Zij kunnen zich dan ook via onderstaand aanmeldformulier aanmelden.

VOOR WIE

  • Opleidings- en stagecoördinatoren
  • Werkbegeleiders

DATUM
Donderdag 3 juni 2021

TIJDSTIP
9.00 – 11.00

PROGRAMMA
Voor het eerste deel hebben we Mieke Bouman, docent verpleegkundige bij ROC Rijn IJssel en kwartiermaker Praktijkleerroute, uitgenodigd om ons meer te vertellen over begeleidingsstrategieën. Aan de hand van theorie en casuïstiek, neemt Mieke ons mee in hoe je begeleidingsstrategieën inzet bij vraaggestuurd leren, waardoor de student eigen regie leert nemen over zijn/haar leervraag.

Breakout Rooms
Vervolgens gaan we uiteen in twee Breakout Rooms. In Breakout Room 1 gaan we in gesprek over het begeleiden van BOL-studenten en in Breakout Room 2 zoomen we in op de begeleiding van de volwassen BBL-student. Wat zijn de verschillen in begeleiding? Welke andere benadering vragen deze generaties? En wat vraagt dit van jou als werkbegeleider en welke vaardigheden zet je in?

Voorkeur Breakout Room
We horen graag voorafgaand aan de bijeenkomst welke Breakout Room jouw voorkeur heeft. Via het aanmeldformulier hieronder kun je onder het kopje ‘overige’ jouw voorkeur doorgeven voor:

  1. Breakout Room over begeleiden van BOL-studenten
  2. Breakout Room over begeleiden van de volwassen BBL-student

VORM
Dit is een online bijeenkomst via Micosoft Teams. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je de link voor aanvang van de bijeenkomst via de mail.

KOSTEN
Deze bijeenkomst is gratis voor leden van WZW.

INFORMATIE
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het Leernetwerk opleidings- en stagecoördinatoren? Neem dan contact op met Jennifer de Boer, 06 – 82 834 708 of Susanne Haarsma, 06 – 83 566 750.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden door onderstaand inschrijfformulier in te vullen.

Laadt het inschrijfformulier hieronder niet? Klik dan hier om het formulier te openen in een nieuw venster.