Geplaatst op 13 mei 2019 16:07

Informatiebijeenkomst Project Wendbaar aan het werk voor duurzaam inzetbare medewerkers

Wil jouw organisatie werk maken van duurzame inzetbaarheid, bijvoorbeeld meer draagvlak creëren voor het onderwerp, of het beleid rondom duurzame inzetbaarheid met deskundige hulp in de praktijk brengen? Dan is er nu goed nieuws! Het project ‘Wendbaar aan het werk’ biedt een mooie kans voor jouw organisatie om op maat en onder deskundige begeleiding met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan! Bovendien maakt de toegekende ESF-subsidie het financieel aantrekkelijk om mee te doen. Kom naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 9 juli en laat je informeren over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor:

  • Bestuurders
  • Beleidsmakers
  • HR-managers en -adviseurs
  • Arbocoördinatoren/ adviseurs
  • Lijnmanagers
Project Wendbaar aan het werk

We voelen allemaal de personeelstekorten in Zorg en Welzijn. Hoog tijd om vanuit goed werkgeverschap met de duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Het eerste project Wendbaar aan het werk (2017 -2019) heeft bewezen effectief te zijn. De ESF-subsidie biedt jouw organisatie nu een mooie kans daar ook van te profiteren. Met de middelen kan jouw organisatie profiteren van een traject op maat om de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Dit traject bestaat uit het voordelig inzetten van activiteiten en interventies onder deskundige begeleiding binnen jouw organisatie.

INHOUD BIJEENKOMST
In deze informatiebijeenkomst krijg je inzicht in de mogelijkheden die het project voor jouw organisatie kan hebben. We geven informatie over welke interventies er zijn, hoe het proces in elkaar steekt en besteden aandacht aan de financiële kant van de inzet van de ESF-subsidie en wat het van jouw organisatie vraagt.

PROGRAMMA

14.00 – 14.20 Welkom en Waarom
14.20 – 15.00 Eerder ervaringen van Oosterpoort en Pluryn
15.00 – 15.20 Pauze
15.20 – 16.05 Programma Wendbaar en toelichting financiën
16.05 – 16.20 Vragen
16.20 – 16.30 Afsluiting

Datum
Dinsdag 9 juli van 14.00 tot 16.30 uur.

Locatie
De exacte locatie wordt nader bepaald (regio Arnhem). Hierover ontvang je tijdig bericht.

Deelnamekosten
Deze bijeenkomst is gratis voor leden.
Op deze bijeenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden op www.wzw.nl

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via bovenstaande aanmeldknop.

Meer informatie
Neem voor meer  informatie over deze bijeenkomst contact op met Pieternel van Heijst / p.vanheijst@wzw.nl / 026 – 389 89 83.

 

>>AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK<<