Geplaatst op 7 september 2021 19:05

Individuele e-coaching

Nu veel mensen thuiswerken is e-coaching een fijne manier om doelgericht met een vraag bezig te zijn. In een aantal weken laat je e-coach de verschillende invalshoeken van de vraag zien. Door het geschreven woord ga je doelgericht aan de slag met jouw vraag. Omdat het via mail gaat, word je gedwongen om zelf scherp te formuleren. Daarbij is het fijn dat je alles terug kan lezen.

Online coaching georganiseerd door entrea lindenhout.

E-coaching via het geschreven woord
Er zijn veel vormen van coaching op afstand, zoals telefonisch, via beeldbellen en via chats. Waarom is email, hoewel dit best afstandelijk lijkt, toch efficiënter?

  • Schrijven helpt bij het structureren en reflecteren, bij het formuleren van je vraag.
  • Reistijd wordt bespaard en de je kunt de opdrachten uitvoeren op het moment dat het jou het beste uitkomt.
  • Het is eenvoudig om een hulpvraag in te sturen en er is geen afleiding door omgevingsfactoren. Je neemt rechtstreeks contact op met de coach.
  • Na een paar mailwisselingen en de juiste vragen kom je al snel bij de vraag achter de vraag en krijg je daar passende opdrachten bij.
  • Door de e-mail conversatie bouw je automatisch een verslag op. Dit zorgt voor transparantie en heb je altijd de mogelijkheid tot nalezen.
  • Digitaal zijn er veel creatieve mogelijkheden voor opdrachten met filmpjes, foto’s etc.

Onze e-coach is Renske de Haan. Renske heeft ruime ervaring op het gebied van e-coachen.

In dit filmpje vertelt zij wat het inhoudt.

Ja het is wat voor mij en ik wil direct aan de slag!

Neem dan tussen 15 en 19 november 2021 contact op met m.termaat@wzw.nl. Je krijgt dan de contactgegevens van Renske, de coach, en je stemt met haar verder afDan doorloop je een traject van 6 weken met 2-3x per week een contactmoment via e-mail.

Er wordt vanzelfsprekend geen verslag over gedaan naar je werkgever.

Wacht niet langer en laat je verrassen door deze nog onbekende vorm van effectief gecoacht worden. Het zal je verbazen wat het kan opleveren. We hebben in de Sterk in je Werk Week 3 trajecten beschikbaar, dus wees er snel bij!