Duurzaam Diensten Delen

Zorg- en welzijnsorganisaties, aangesloten bij WZW, hebben de handen ineen geslagen om diverse HR-diensten met elkaar te ontwikkelen en te delen. Dit doen zij vanuit het gedachtegoed van het Gelders Arbeidsmarkt Model (GAM), waarbij het “voor en door elkaar” principe en samenwerking tussen of boven organisaties centraal staan. Kennis, expertise, duurzame samenwerking en concrete diensten op gebied van HR-thema’s komen daarmee samen in het Duurzaam Diensten Delen, dat door WZW gefaciliteerd wordt.

HR-diensten efficiënter inzetten
Voor zorg- en welzijnsorganisaties blijkt het lang niet altijd zo eenvoudig om hun HR-diensten intern goed en betaalbaar te (blijven) regelen. Ook het extern oplossen van deze dienstverlening is soms niet wenselijk. Met Duurzaam Diensten Delen bundelen we onze krachten op dit gebied en kunnen we HR-diensten samen veel efficiënter en effectiever inzetten. Het is dan niet meer nodig om alle kennis en expertise zelf in huis te hebben; vanuit het netwerk is het dan altijd beschikbaar. Daarbij blijft de continuïteit geborgd, expertise actueel gehouden en ontsluit het netwerk kennis en informatie.

Duurzaam Diensten DelenWat kan Duurzaam Diensten Delen voor jou betekenen?

  1. Het gebruik maken van concrete HR-diensten
  2. Het delen van kennis
  3. Het laagdrempelig samenwerken op gebied van een nieuw of bestaand HR-thema en het vinden van netwerkpartners
  4. Als je behoefte hebt aan een nieuwe forumgroep rondom een HR-thema of een nieuw te ontwikkelen dienst.
  5. Andere vragen gerelateerd aan diensten delen en vragen over een van de onderstaande ontwikkelthema’s kunt u sturen naar info@wzw.nl

Kijk voor meer informatie op de eigen website van Duurzaam Diensten Delen www.dienstendelen.nl.

Forumgroep Duurzaam Diensten Delen
Op www.werkeninzorgenwelzijn.nl is de forumgroep ‘Duurzaam Diensten Delen’ ingericht. In deze forumgroep komen kennis, expertise, informatie en netwerkpartners samen. Je hebt een eigen account nodig om aan de forumgroep ‘Duurzaam Diensten Delen’ deel te nemen.

Zodra je een e-profiel hebt aangemaakt en ingelogd bent kun je je zich aansluiten bij de forumgroep Duurzaam Diensten Delen. Je vindt deze op www.werkeninzorgenwelzijn.nl in het hoofdmenu onder ‘Forumgroepen’ of klik op deze link om direct naar de webpagina van de forumgroepen te gaan.