Week van Zorg en Welzijn

Week Zorg en Welzijn 2019

Week van Zorg en Welzijn 2019 – Maak kennis met kunde
Van maandag 11 t/m zaterdag 16 maart vind de Week van Zorg en Welzijn 2019 plaats. Dé gelegenheid om te laten zien wat we doen en waar we trots op zijn als sector. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen deze week hun deuren. Geïnteresseerden in werken en leren in zorg en welzijn zijn van harte welkom om te kijken waar de mogelijkheden voor hen liggen, want die zijn er volop!

Door het hele land worden allerlei open dagen en activiteiten georganiseerd, zoals speeddates, matchbijeenkomsten en nog veel meer!De Week van Zorg en Welzijn zal in 2019 een sterke focus hebben op het enthousiasmeren en werven van nieuwe collega’s via zij- en herinstroom. Dit is dus hét moment om jouw toekomstige medewerkers te informeren en te interesseren voor werken in Zorg en Welzijn. Organiseer bijvoorbeeld een speeddatemiddag of meeloopdag, of sluit aan bij één van de regionale activiteiten!

Open zelf de deuren of neem een kijkje bij het verzorgingshuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! Bekijk de terugblikvideo van 2018 voor een impressie van de Week van vorig jaar.

Aanmelden als organisatie

 

Landelijke ambassadeur
Zangeres en presentatrice Angela Groothuizen is het nieuwe gezicht van de Week van Zorg en Welzijn. Angela Groothuizen heeft hart voor zorg en welzijn: “Iedereen heeft recht op goede zorg. Maar zonder voldoende hardwerkende, onmisbare mensen op de werkvloer is dit niet vol te houden. Dus voor iedereen die iets wil betekenen voor een ander: kom eens kennismaken tijdens de Week van Zorg en Welzijn.”

 

Zorgspecial Zorg en Welzijn
De special laat zien hoe de sector écht werkt. Alle informatie wordt op een toegankelijke en aansprekende wijze gebracht. Dit huis-aan-huisblad verschijnt in verschillende regionale edities, waaronder editie Zuid-West en Midden-Gelderland. Adverteren in de special is een zeer geschikt middel om jouw organisatie, merk of dienst te profileren bij een breed publiek. In onze regio verschijnt hij in een oplage van 414.000 exemplaren. Daarmee ben je verzekerd van veel exposure. Dit jaar wordt hij op 8 maart huis-aan-huis verspreid door Sandd, dat betekent nog meer attentiewaarde!

Klik hier voor de zorgspecial 2019.

Televisieprogramma Heel Holland Zorgt
Het televisieprogramma ‘Heel Holland Zorgt’ brengt de leef- en werkwereld van de zorg- en welzijnsmedewerkers en vrijwilligers in beeld. Bekende Nederlanders draaien mee in het zorg- en dienstverleningsproces en ervaren hoe het is om te werken in de sector.

Landelijke website
Op de website www.weekvanzorgenwelzijn.nl vind je het laatste nieuws. Ook zijn hierop alle deelnemende locaties in heel Nederland te vinden, met hun activiteiten in de Week.

Social Media
Via Facebook en Twitter kun je volgen wat er in de Week te beleven is en kun je zelf ook berichten plaatsen om aandacht voor jouw organisatie te vragen. Daarnaast plaatst WZW regelmatig berichten op haar eigen Twitteraccounts @zorgwelzijnwerk en @WZW_zorgwelzijn en haar Facebookpagina.