Ontdekdezorg week

Ontdekdezorg week 2020
Van maandag 16 t/m zaterdag 21 maart vindt de Ontdekdezorg week plaats. Het evenement is gericht op de doelgroep zij-instromers en herintreders en heeft een nieuw jasje gekregen. Hierbij is nauw aansluiting gezocht met de landelijke Ik Zorg. imago- en wervingscampagne.

Met het evenement in maart willen de regionale werkgeversverenigingen gezamenlijk de doelgroep zij-instromers en herintreders laten kennismaken met leren en werken in Zorg en Welzijn. Dat gebeurt aan de hand van #ontdek, #check, match en #like. In het hele land vinden evenementen plaats waar ze zich kunnen laten informeren, ervaringen van ambassadeurs kunnen horen, zich kunnen oriënteren op opleidingsmogelijkheden en feedback ontvangen van een loopbaancoach. Daarnaast organiseren de deelnemende organisaties gedurende en na de week opvolgingsacties, zoals speeddates, een inloopspreekuur of informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerden in hun eigen organisatie.

Landelijk wordt de Ontdekdezorg week onder de aandacht gebracht door onder meer social media campagne, promotie- en aankledingsmateriaal voor de events.

Op de website www.ontdekdezorg.nl/week vind je daarnaast het laatste nieuws. Ook zijn hierop alle deelnemende locaties in heel Nederland te vinden, met hun activiteiten in en na de week.

Ontdekdezorg week in de regio
WZW faciliteert het landelijke evenement in de regio Midden- en Zuidwest-Gelderland. Dit doen wij onder meer door het organiseren en aankleden van Meet & Greets Zorg en Welzijn in vier subregio’s. Bezoekers kunnen aan de hand van #ontdek, #check, #match, #like zich oriënteren op werken en leren in Zorg en Welzijn. We zorgen dat de Meet & Greets zowel offline als online onder de aandacht komen door onder andere:

  • Spreadpagina advertentieruimte in diverse lokale kranten in onze vier subregio’s Arnhem, Nijmegen, Rivierenland en Foodvalley
  • Advertorial op websites en FB-pagina’s van In de buurt Arnhem, Nijmegen, Ede
  • Online banners
  • Facebookadvertising van de Meet & Greets vanuit FB-pagina Werkeninzorgenwelzijn.nl
  • Promotiemateriaal
  • digitale toolkit voor deelnemende organisaties (posters, postcards, banners, etc)

Meet & Greet Zorg en Welzijn
In samenwerking met de regionale onderwijspartners en werkgeversservicepunten organiseert WZW tijdens de Ontdekdezorg week Meet & Greets Zorg en Welzijn in de vier subregio’s. Denk aan voorlichting over opleidingen, kennismaken met zorg- en welzijnsorganisaties, contact met een loopbaancoach en ervaringen horen van ambassadeurs. Lees alle informatie, de data en aanmeldmogelijkheden voor de Meet & Greets.

Social Media
Via Facebook en Twitter kun je volgen wat er in de Ontdekdezorg week te beleven is en kun je zelf ook berichten plaatsen om aandacht voor jouw organisatie te vragen. Daarnaast plaatst WZW regelmatig berichten op haar eigen Twitteraccounts @zorgwelzijnwerk en @WZW_zorgwelzijn en haar Facebookpagina.

 

>>AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK<<

Begin januari volgt er een speciale Ontdekdezorg week nieuwsbrief met meer informatie. Voor vragen zijn Wendy Penning, w.penning@wzw.nl en Inez Pelgröm, i.pelgrom@wzw.nl, 026 389 89 83, de contactpersonen.