Ontdekdezorg week

Ontdekdezorg week 2021
Van 22 t/m 27 maart vindt de Ontdekdezorg week in 2021 plaats. Dit evenement is gericht op de doelgroep zij-instromers en herintreders. Hierbij is nauw aansluiting gezocht met de landelijke Ik Zorg. imago- en wervingscampagne.

Met het evenement in maart willen de regionale werkgeversverenigingen gezamenlijk de doelgroep zij-instromers en herintreders laten kennismaken met leren en werken in Zorg en Welzijn. In het hele land vinden (online) evenementen plaats waar ze zich kunnen laten informeren, ervaringen van ambassadeurs kunnen horen, zich kunnen oriënteren op opleidingsmogelijkheden en feedback ontvangen van een loopbaancoach. Daarnaast organiseren de deelnemende organisaties gedurende en na de week opvolgingsacties, zoals speeddates, een spreekuren of informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerden in hun eigen organisatie.

Landelijk wordt de Ontdekdezorg week onder de aandacht gebracht door onder meer social media campagne, promotie- en aankledingsmateriaal voor de events.

Op de website ontdekdezorgweek.nl vind je daarnaast het laatste nieuws. Ook zijn hierop alle deelnemende organisaties in heel Nederland te vinden, met hun activiteiten in en na de week.

Ontdekdezorg week in de regio
WZW faciliteert het landelijke evenement in de regio Midden- en Zuidwest-Gelderland. Dit doen wij in 2021 door het organiseren van een online evenement met Zorg en Welzijn in vier subregio’s. Bezoekers kunnen zich aan de hand van #check, #match, #like, #ontdek, oriënteren op werken en leren in Zorg en Welzijn.

Social media
Via social media kun je volgen wat er in de Ontdekdezorg week te doen is. We plaatsen regelmatig berichten op de eigen Twitteraccounts @zorgwelzijnwerk en @WZW_zorgwelzijn en onze Facebookpagina.

Wil jouw organisatie meedoen met de Ontdekdezorg week 2021?

>> MELD JE AAN VIA DEZE LINK<<

In januari en februari 2021 volgt er meer informatie en een speciale Ontdekdezorg week nieuwsbrief met meer informatie. Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Wendy Penning via w.penning@wzw.nl of bel 026 389 89 83.