Ontdekdezorg week

Ontdekdezorg week 2022
Van 14 t/m 19 maart vindt voor de 10e keer de Ontdekdezorg week in 2022 plaats. Dit evenement is gericht op de doelgroep zij-instromers en herintreders. Hierbij is nauw aansluiting gezocht met de landelijke Ik Zorg. imago- en wervingscampagne.

Met het evenement in maart willen wij samen met de zorg-, en welzijnsorganisaties, onderwijs en de ketenpartners de doelgroep zij-instromers en herintreders laten kennismaken met leren en werken in Zorg en Welzijn. De Ontdekdezorg week is een landelijk evenement, de regionale werkgeversverenigingen werken hierin nauw samen.

In het hele land vinden (online) evenementen plaats waar zij-instromers en herintreders zich kunnen laten informeren, ervaringen van ambassadeurs kunnen horen, zich kunnen oriënteren op opleidingsmogelijkheden en in gesprek gaan met een loopbaancoach. Daarnaast organiseren de deelnemende organisaties gedurende en in de periode na de week opvolgingsacties, zoals speeddates, een spreekuren of informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerden in hun eigen organisatie.

Landelijk wordt de Ontdekdezorg week onder de aandacht gebracht door onder meer diverse social media campagnes, promotie voor de event op diverse manieren bv. media aandacht zowel radio, tv en kranten.

Op de website ontdekdezorgweek.nl staat het laatste nieuws. Ook zijn hier alle deelnemende organisaties in Nederland te vinden, met hun activiteiten in en na de week.

Ontdekdezorg week in de regio
WZW faciliteert het landelijke evenement in de regio Midden- en Zuidwest-Gelderland. Dit doen wij in 2022 door het organiseren van diverse (online) evenementen. Uiteraard doen wij dit in samenwerking met de zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijs, UWV en werkgeversservicepunten. Bezoekers kunnen zich aan de hand van #check, #match, #like, #ontdek, oriënteren op werken en leren in Zorg en Welzijn.

Social media
Via social media kun je volgen wat er in de Ontdekdezorg week te doen is. We plaatsen regelmatig berichten op de eigen Twitteraccounts @zorgwelzijnwerk en @WZW_zorgwelzijn, onze LinkedInpagina, Facebookpagina en Instagrampagina.

Wil jouw organisatie meedoen met de Ontdekdezorg week 2022?

>> MELD JE AAN VIA DEZE LINK<<

Vanaf ongeveer oktober 2021 zal er met regelmaat informatie worden gegeven via de nieuwsbrief van WZW, bijeenkomsten en specifieke nieuwsbrieven.

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Wendy Penning.

Contactgegevens projectmanager
Voor- en achternaam: Wendy Penning
Functie: Projectmanager
06-nummer: 06 212 80 788
E-mailadres: w.penning@wzw.nl
Link naar LinkedInprofiel: www.linkedin.com/in/wendypenning