Geplaatst op 28 april 2021 15:47

Helpdesk Verzuim voorziet leden van advies

Vragen over verzuim; als HR-professional heb je vast wel eens een moment dat een spanningspartner heel welkom zou zijn of zou je graag even snel deskundig advies van een expert willen inwinnen. Bijvoorbeeld voor een check op de nieuwe wet- en regelgeving of bij het ondernemen van de juiste stappen. Daarvoor werkt WZW samen met Vitaal Verder om WZW-leden te ondersteunen en om handvatten en adviezen aan te reiken als het gaat om ziekteverzuim gerelateerde onderwerpen.

>> Helpdesk Verzuim voorziet leden in advies en ondersteuning!

  1. Ondersteuning, advies en het verkrijgen van handvatten door een expert bij jouw vragen binnen casuïstiek. Bekijk hier een voorbeeldcasus.
  2. Het helpen interpreteren en op een juiste manier toepassen van (nieuwe) regelingen en UWV- of cao aanpassingen/ afspraken. Lees hier meer over de nieuwste regelingen.

Kijk ook op de pagina over de verzuimhelpdesk op deze website.

>> Online Koffiebreak met Vitaal Verder – 31 mei
De Online Koffiebreak over Verzuim staat voor een laagdrempelige manier van in gesprek gaan over verzuimonderwerpen. De expert van Vitaal Verder zit klaar om jouw vragen te beantwoorden, mee te denken met jouw casus of is sparringpartner op een algemenere vraag. Wil je daarna toch liever een-op-een in gesprek met Vitaal Verder, dan kan er altijd een persoonlijke vervolgafspraak gemaakt worden. 
De eerste Online Koffiebreak Verzuim vindt plaats op 31 mei van 10:00 tot 11:00 uur. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Zet de Teams-link vast in je agenda: Online Koffiebreak met Vitaal Verder