Geplaatst op 25 februari 2019 13:37

Gluren Bij De Buren

Duurzame inzetbaarheid, hoe doen ze dit bij: Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

De afgelopen jaren hebben we samen hard gewerkt aan het thema duurzame inzetbaarheid. Het vormgeven van implementatie is vaak het meest ingewikkeld. Willen we succesvol implementeren, dan is het goed om dieper met elkaar in gesprek te gaan en te willen leren van anderen. Daarom organiseert WZW bedrijfsbezoeken om te kijken hoe anderen het doen: gluren bij de buren!

Gluren bij de buren is een initiatief van leden om geïnspireerd te raken en te leren van elkaar. WZW zal drie keer per jaar een bedrijfsbezoek organiseren.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor:                                    

  • HR-managers
  • HR-adviseurs
  • Leidinggevenden

INHOUD
We starten dit eerste bezoek bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en we zijn welkom bij Seneca. Dit is het expertisecentrum rondom sport, arbeid en gezondheid. Zij vertellen wat zij aanbieden aan medewerkers. De HAN zal verder vertellen hoe zij vitaliteit een centraal onderdeel hebben gemaakt van hun bedrijfsvoering en iedere medewerker de kans bieden om optimaal duurzaam inzetbaar te zijn.

Datum
Dinsdag 2 april van 15.00 – 16.30 uur

Locatie
HAN
Kapittelweg 33, Nijmegen

Deelnamekosten
Deze bijeenkomst is gratis voor leden.
Op deze bijeenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden op www.wzw.nl.

Meer informatie
Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze bijeenkomst contact op met Pieternel van Heijst (p.vanheijst@wzw.nl) of Tjerry Verhoeven (t.verhoeven@wzw.nl) / 026 389 89 83.

 

>AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK<<