Geplaatst op 31 augustus 2018 12:00

Gelderse Matchtafels Nijmegen

Iedere onderneming wil dat de in-, door– en uitstroom van medewerkers zo voorspoedig mogelijk verloopt. Daar zijn zowel werkgever als werknemer het meeste bij gebaat. Welke mogelijkheden, creatieve ideeën kunnen we hier samen op bedenken en hoe gaan we dat in de praktijk brengen?

Met elkaar, met verschillende organisaties uit verschillende sectoren, komen we verder! Kom ook, en discussieer en match mee aan de Gelderse Matchtafel!

Deze bijeenkomst is bedoeld voor:

  • Organisaties uit MKB, regio Nijmegen
  • HR-managers van ledenorganisaties
  • Mobiliteitsadviseurs
  • Recruiters

De Matchtafels
De Matchtafelbijeenkomst  is opgeknipt in twee delen. In het eerste uur gaan we discussiëren aan de hand van een actueel thema op de arbeidsmarkt.

Het tweede uur is gereserveerd voor het matchen. Hiervoor neemt iedere deelnemende organisatie mee:

  • Minimaal twee kandidaten op papier
  • Aanwezige opdrachten/ vacatures

Verbinding leggen
Het matchen van medewerkers aan in- en externe vacatures, opdrachten en passend bij hun talent en kwaliteiten blijkt echter niet altijd even gemakkelijk. Daar heb je elkaar voor nodig in het intersectorale netwerk. Bij de Gelderse Matchtafels is daarom het verbinding leggen en elkaar weten te vinden in de regio even belangrijk als het matchen zelf.

Datum
Dinsdag 18 december.

Tijd
09.00 tot 11.00 uur (uiterlijk tot 11.30 uur)

Locatie
Volgt.

Informatie
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met projectmanager Susanne Haarsma, s.haarsma@wzw.nl / 026 389 89 83.

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Jack Harmsen (j.harmsen@wzw.nl) o.v.v. Gelderse Matchtafels Nijmegen, 18 december.
LET OP: vermeld in deze e-mail je naam, e-mailadres, functie en organisatie.