Geplaatst op 24 juni 2020 09:53

Gelderse Matchtafel regio Arnhem

Iedere onderneming wil dat de in-, door– en uitstroom van medewerkers zo voorspoedig mogelijk verloopt. Daar zijn zowel werkgever als werknemer het meeste bij gebaat. Welke mogelijkheden, creatieve ideeën kunnen we hier samen op bedenken en hoe gaan we dat in de praktijk brengen?

Met elkaar, met verschillende organisaties uit verschillende sectoren, komen we verder! Kom ook, en discussieer en match mee aan de Gelderse Matchtafel!

Deze bijeenkomst is bedoeld voor:

  • Organisaties uit MKB
  • HR-managers
  • Mobiliteitsadviseurs
  • Recruiters

De matchtafels

De matchtafel is opgeknipt in twee delen. In het eerste uur gaan we discussiëren aan de hand van een actueel thema op de arbeidsmarkt.

Het tweede uur is gereserveerd voor het matchen. Hiervoor neemt iedere deelnemende organisatie mee:

  • Minimaal twee kandidaten op papier
  • Aanwezige opdrachten/ vacatures

Verbinding leggen

Het matchen van medewerkers aan in- en externe vacatures, opdrachten en passend bij hun talent en kwaliteiten blijkt echter niet altijd even gemakkelijk. Daar heb je elkaar voor nodig in het intersectorale netwerk. Bij de Gelderse Matchtafels is daarom het verbinding leggen en elkaar weten te vinden in de regio even belangrijk als het matchen zelf.

Datum

Donderdag 10 september

Tijd

09.00 tot (uiterlijk) 11.30 uur

Locatie

volgt

Informatie

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met projectmanager Susanne Haarsma, s.haarsma@wzw.nl / 026 389 89 83.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor dit evenement door gebruik te maken van het onderstaande inschrijfformulier.