Geplaatst op 14 december 2021 11:43

Gelderse matchtafel (online)

Iedere organisatie wil graag dat haar medewerkers goed op hun plek zitten, dat ze mobiel blijven in hun loopbaan en dat hun talent optimaal benut wordt. Zowel werkgever als werknemer zijn erbij gebaat als deze in-, door- en uitstroom van medewerkers voorspoedig verloopt.

DE GELDERSE MATCHTAFEL
De Gelderse matchtafel, een vanuit de zorg geïnitieerd netwerk, biedt professionals de mogelijkheid om samen met collega’s uit het vak vanuit verschillende sectoren tot creatieve ideeën te komen. Je ontdekt welke mogelijkheden er zijn op het gebied van arbeidsmobiliteit en hoe we deze in de praktijk kunnen brengen.

Het matchen van medewerkers blijkt niet altijd even makkelijk. Bij de Gelderse matchtafel is het leggen van verbinding tussen sectoren en elkaar weten te vinden in de regio daarom even belangrijk als het matchen zelf. We hebben elkaar nodig om de balans op de arbeidsmarkt te vinden. Discussieer en match dus mee!

DE MATCHTAFELBIJEENKOMST
Vanuit de enquête onder eerdere deelnemers aan de matchtafel zijn zeer interessante thema’s aangedragen. We gaan hier graag mee aan de slag in 2022. Zo maken we de matchtafel nog meer vóór en dóór jou als deelnemer!

Een matchtafelbijeenkomst is opgesplitst in twee delen. We starten met een spreker die een actueel thema presenteert. De vraag die hierbij centraal staat is: ‘hoe gaat dit in jouw organisatie?’ Op deze manier leer je van elkaar en levert het nieuwe inzichten op. Het tweede gedeelte is gereserveerd voor het matchen. Hierin worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht en worden de korte lijntjes in het netwerk optimaal benut. Of het nu gaat om kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, vacatures die gevuld moeten worden of het verkrijgen van handige tips & tricks; je gaat nooit met lege handen naar huis.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor:
– HR-managers
– Mobiliteitsadviseurs
– Recruiters

DATUM
Donderdag 20 januari 2022

Gasten zijn van harte welkom! Dus nodig gerust je collega’s of mensen uit je netwerk uit om ook deel te nemen. Ook zij kunnen zich aanmelden via onderstaande link.

TIJD
09.00 tot 10.30 uur, met een mogelijke uitloop tot 11.00 uur

PROGRAMMA
Om 09:00 starten we met een presentatie van Jack Harmsen, Projectmanager Arbeidsmarktinformatie bij WZW over de intersectorale arbeidsmarktcijfers in de regio Gelderland.

De arbeidsmarkt is constant in beweging. De ene keer heb je een overschot aan kandidaten voor jouw vacatures, een andere keer moet je grondig zoeken om geïnteresseerde kandidaten te vinden. Het is daarom van belang om de arbeidsmarkt zelf (en de externe factoren die haar beïnvloeden) in de gaten te houden, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Want, en dit kan niet vaak genoeg gezegd worden: meten is weten!

Jack zal jullie enkele trends en ontwikkelingen laten zien die spelen in de regio Gelderland. Wat valt op? En hoe beïnvloeden deze ontwikkelingen de arbeidsmarkt? Daarnaast worden er enkele tips en tricks gedeeld betreffende hoe om te gaan met een zee aan data.

Na dit eerste gedeelte gaan we over op het ‘matchen’.

LOCATIE
Online via Microsoft Teams.

KOSTEN
Deze matchtafel bijeenkomsten zijn gratis voor zowel leden als niet-leden van WZW.

INFORMATIE
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met programmamanager Susanne Haarsma, s.haarsma@wzw.nl / 026 389 89 83.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meld je dan aan bij de Intersectorale Matchtafel op LinkedIn.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst door gebruik te maken van het onderstaande inschrijfformulier. Laadt het formulier niet? Klik dan hier om het formulier in een nieuw venster te openen.