Geplaatst op 14 mei 2020 12:00

Gelderse Matchtafel Online

Iedere organisatie wil dat de in-, door- en uitstroom van medewerkers zo voorspoedig mogelijk verloopt. Daar zijn zowel werkgever als werknemer het meeste bij gebaat. Welke mogelijkheden en creatieve ideeën kunnen we hier samen op bedenken en hoe gaan we dat in de praktijk brengen?

Met elkaar, met verschillende organisaties uit verschillende sectoren, komen we verder! Kom ook, en discussieer en match mee aan de Gelderse Matchtafel!

Deze bijeenkomst is bedoeld voor:

  • Organisaties uit MKB
  • HR-managers
  • Mobiliteitsadviseurs
  • Recruiters

De Matchtafels
De matchtafelbijeenkomst is opgeknipt in twee delen. In het eerste uur gaan we discussiëren aan de hand van een actueel thema op de arbeidsmarkt. Het tweede uur is gereserveerd voor het “matchen”. Hiervoor neemt iedere deelnemende organisatie mee:

  • Minimaal twee kandidaten op papier
  • Aanwezige opdrachten/ vacatures

Verbinding leggen
Het matchen van medewerkers aan in- en externe vacatures, opdrachten en passend bij hun talent en kwaliteiten blijkt echter niet altijd even gemakkelijk. Daar heb je elkaar voor nodig in het intersectorale netwerk. Bij de Gelderse Matchtafels is daarom het verbinding leggen en elkaar weten te vinden in de regio even belangrijk als het matchen zelf.

Datum
Donderdag 15 juni 2020.

Tijd
09.00 tot (uiterlijk) 11.30 uur

Locatie
Online (ingeschrevenen ontvangen een dag van tevoren een deelnamelink)

Informatie
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met projectmanager Susanne Haarsma, s.haarsma@wzw.nl / 026 389 89 83.

Aanmelden
Aanmelden kan door gebruik te maken van onderstaande aanmeldknop.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN