Geplaatst op 28 mei 2019 11:44

Extra impuls met ontwikkelvouchers en 50% vervolgkorting op aanbod Transitiebedrijf 

In april begon het Transitiebedrijf met het verdelen van de ontwikkelvouchers onder de leden van WZW. Deze impuls ter waarde van 250 euro kunnen werkgevers geven aan hun medewerkers die de voucher kunnen verzilveren voor een training, workshop of een loopbaangesprek in de online loopbaanwinkel. ‘We hebben de eerste 280 vouchers uitgedeeld en ze worden enthousiast ontvangen’, laat manager Transitiebedrijf Loeke Salemans weten. ‘Mooi is dat we onze leden bovendien een vervolgkorting van 50%* kunnen bieden op ons totale aanbod. Hiermee helpen we werkgevers om hun medewerkers te stimuleren met hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling bezig te gaan. Daarmee werken we aan het behoud van onze professionals voor de sector.’

Het Transitiebedrijf is ervan overtuigd dat aandacht voor duurzame inzetbaarheid en talent op de juiste plek nodig is om medewerkers gezond en gelukkig te houden in hun werk in Zorg en Welzijn. De ontwikkelvoucher kan daar een mooi middel zijn voor werkgevers om hun medewerkers daarin te stimuleren. Vanuit zelfregie kan de medewerker zelf de waardebon verzilveren. ‘Inmiddels is de eerste ontwikkelvoucher daadwerkelijk besteed in de online loopbaanwinkel www.Transitiebedrijf.nl‘, vertelt Loeke. Het verdelen van de ontwikkelvouchers wordt gefaseerd over het jaar uitgevoerd. De afgelopen maanden zijn we begonnen met de branches Kinderopvang en Jeugdzorg. Voor 2019 heeft  het Transitiebedrijf  de ambitie om in totaal 1.200 ontwikkelvouchers onder de leden van WZW te verdelen.

Nog geen vouchers ontvangen als organisatie? Je ontvangt van ons automatisch bericht, we komen de vouchers graag persoonlijk langs brengen.

*De korting geldt zolang de voorraad strekt.