Informatiesessie Sterk in je Werk, Zorg voor jezelf

Locatie

Kantoor WZW, Zeelandsingel 40, 6845 BH, Arnhem (Zuid)

Beschrijving

Datum: 
don 02 maart 2017 15:30 - 17:00
Beschrijving: 

CNV en RegioPlus bieden 5.000 medewerkers van 45 jaar en ouder met maximaal mbo niveau 2 een gratis loopbaangesprek aan. Voor regio Midden- en Zuid-Gelderland mag WZW deze loopbaangesprekken uitvoeren. Dat betekent dat wij 330 medewerkers, waaronder wellicht uit uw organisatie, een unieke en vrijblijvende loopbaanimpuls mogen geven. Voor u als werkgever kan dit interessant zijn. Bijvoorbeeld omdat er binnen uw organisatie medewerkers uit deze doelgroep als gevolg van hervormingen en bezuinigingen hun baan kwijt (dreigen te) raken.

Laat u daarom informeren over dit project tijdens de informatiebijeenkomst die WZW organiseert op donderdag 2 maart.

Deze bijeenkomst is geschikt voor:

  • Bestuurders
  • HR managers en adviseurs
  • HR medewerkers
  • Lijnmanagers
  • Mobiliteitsadviseurs

Inhoud bijeenkomst
Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we meer over de oorsprong, het waarom van Sterk in je Werk en de doelgroep waar dit project voor bedoeld is. We gaan in op de mogelijkheden die wij vanuit WZW kunnen bieden aan de doelgroep, naast het vrijblijvende loopbaangesprek. Denk aan aanvullende loopbaangesprekken, workshops en testen. Daarnaast geven we u advies over hoe u Sterk in je Werk binnen uw eigen organisatie goed kunt in- en uitzetten.

Het project loopt inmiddels enige tijd en de eerste loopbaangesprekken zijn gevoerd. Een van onze loopbaancoaches zal vertellen wat de voordelen zijn van deze loopbaanimpuls, voor zowel de werknemer als werkgever. Daarnaast geeft zij inzicht in hoe zo'n traject eruit ziet en wat voor invloed dit kan hebben op uw organisatie.
 
Aan de slag
Wilt u uw medewerkers al op de hoogte brengen? Dat kan makkelijk met onze flyer via bijvoorbeeld mailing, intranet en in het personeelsrestaurant.
Werknemers kunnen zich zelf aanmelden op www.sterkinjewerk.nl.
Ze zien dan direct of ze in aanmerking komen voor het gratis loopbaanimpuls. Onze loopbaancoach neemt daarna contact op met de werknemer voor een afspraak bij hem/haar in de omgeving.

 

Meer informatie over Sterk in je Werk vindt u op onze website (onder zelfregie-app).
 
Datum
Donderdag 2 maart 2017, 15.30 tot 17.00 uur
 
Locatie
Kantoor WZW, Zeelandsingel 40, 6845 BH, Arnhem
 
Kosten
Deze bijeenkomst is gratis voor leden van WZW.
Niet-leden graag eerst bellen voor aanmelding.
Op deze bijeenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u vinden op www.wzw.nl. Bij no-show wordt een bedrag van €50,- in rekening gebracht.
 
Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via onderstaand aanmeldformulier.
 
Informatie
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Alex Boeijen, a.boeijen@wzw.nl / Wendy Penning, w.penning@wzw.nl / 026 389 89 83.