Bijeenkomst WZW Zelfregie app in uw organisatie

Locatie

WZW, Zeelandsingel 40, 6845 BH Arnhem

Beschrijving

Datum: 
din 21 februari 2017 09:00 - 10:30
Beschrijving: 

Zelfregie en zelfeffectiviteit van medewerkers zijn belangrijke thema’s voor onze leden. Daarom is WZW het afgelopen jaar bezig geweest met de ontwikkeling van de WZW Zelfregie app. Dit instrument kan een goede toevoeging zijn aan het duurzaam inzetbaarheidsbeleid van uw organisatie. Graag organiseren wij een bijeenkomst waarin WZW met u in gesprek gaat over hoe de WZW zelfregie app binnen uw organisatie is te gebruiken om uw DI beleid te versterken en te ondersteunen.

Binnen een aantal organisaties, waaronder Driestroom en Oosterpoort draait momenteel een pilot gericht op de doorontwikkeling van de app. De uitkomsten zouden wij graag met u bespreken. Daarnaast zijn we benieuwd naar uw feedback en nodigen wij u uit om de WZW Zelfregie app te downloaden via de Android store*, de app te testen en op dinsdag 21 februari tijdens de inputbijeenkomst uw ervaringen met ons te delen.

Deze workshop is geschikt voor:

 • Deelnemende organisaties pilot WZW Zelfregie app 
 • Geïnteresseerden in WZW Zelfregie app
 • HR-adviseurs met belangstelling voor Zelfregie tools

Programma

Tijdens de bijeenkomst richten we ons op hoe u de WZW Zelfregie app zou kunnen inzetten binnen uw eigen organisatie. U zult antwoord krijgen op de volgende vragen:

 • Wat is de huidige status van de app en de doorontwikkeling?
 • Zijn er kosten zijn er aan de app verbonden?
 • Zijn er subsidiemogelijkheden voor het inzetten van de app?
 • Welke voorwaarden zitten er aan het gebruik van de app?
 • Hoe zou de app (naast mijn andere DI tools) geïmplementeerd kunnen worden in mijn huidige DI beleid?
 • Heb ik naast P&O kennis ook ICT kennis nodig?

Daarnaast bespreken we de uitkomst van de uitgevoerde pilot. Vervolgens vragen wij u om additionele feedback over de volgende onderwerpen:

 • Inhoud van de app
 • Vormgeving van de app
 • Andere aspecten van de app, zoals de tijdsduur

Aan de hand van uw input wil WZW haar leden faciliteren in het ontwerpen en inrichten van een goed duurzaam inzetbaarheidsbeleid.

WZW Zelfregie app

De WZW Zelfregie app helpt medewerkers bewuster te worden van hun zelfeffectiviteit met behulp van scores op vier thema’s: Gezondheid & Vitaliteit - Kennis & Vaardigheden -Bezieling & Welbevinden - Mobiliteit & Flexibiliteit. De app ondersteunt de medewerker om inzicht te krijgen in de fit met het werk. Het laat zowel de sterke kanten als verbeterpunten zien. Vervolgens kan de medewerker de uitkomsten van de meting gebruiken om met zijn of haar eigen inzetbaarheid aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld door in gesprek te gaan met het eigen team, de leidinggevende, een coach of HR-adviseur. Met de WZW Zelfregie app willen we het gesprek over duurzame inzetbaarheid binnen organisaties uit Zorg en Welzijn stimuleren.
Meer informatie over de WZW Zelfregie app.

* De app is alleen beschikbaar voor Android telefoons en tablets.

 

Datum

Dinsdag 21 februari 2017, 09.00 tot 10.30 uur. (inloop vanaf 08.45 uur)

Locatie
WZW, Zeelandsingel 40, 6845 BH Arnhem

Kosten
De bijeenkomst is kosteloos voor leden WZW.
Bij no-show wordt € 50,00 exclusief btw in rekening gebracht. Op deze bijeenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u op www.wzw.nl

Aanmelden
Aanmelden voor deze themabijeenkomst kan tot 10 februari 2017 via de bovenstaande aanmeldknop. 

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alex Boeijen, a.boeijen@wzw.nl / 026 389 89 83.