Geplaatst op 30 november 2018 15:10

Even voorstellen....nieuw bij WZW

De afgelopen maanden heeft het team van WZW versterking gekregen van drie nieuwe mensen. Programmamanager Ineke Slagter, projectmanager Maurits Follender en projectmedewerker Jack Harmsen stellen zich voor:

Even voorstellen: programmamanager Ineke Slagter
In september heb ik de overstap gemaakt naar WZW. Ik ben gemotiveerd om mijn kennis en ervaring in te zetten voor de uitdagingen waar de sector Zorg en Welzijn voor staat. In m’n rugzak neem ik veel ervaring mee, zoals onder andere (interim)manager, strategisch adviseur, docent, toezichthouder/commissaris in de ouderen- en gehandicaptenzorg en als programmamanager. Ik ben bevlogen om aan duurzame oplossingen voor de arbeidsvraagstukken van onze leden te werken, zodat zij de zorg en welzijn kunnen (blijven) leveren aan de cliënten waarvoor ze verantwoordelijk zijn.

Waard om voor te werken!
In de regio hebben veel partijen de krachten gebundeld en wordt daadkrachtig samen gewerkt om de tekorten in zorg en welzijn aan te pakken. Ik ben onder de indruk van het grote netwerk van werkgevers, onderwijs en overheid waarin innovatief en ook praktisch wordt samengewerkt aan korte en lange termijn doelen. Er is lef voor nodig om anders te denken, werken, leren en organiseren. Maar ook realiteitszin, wanneer het gaat over de draagkracht van medewerkers om mee te bewegen.
Het is een prachtige uitdaging om als programmamanager, waar nodig branche-specifiek, de verschillende organisaties te faciliteren om ideeën om te zetten in resultaatgerichte acties. In de vier actielijnen werken we daar samen aan.

Onderwijs
Werken aan arbeidsvraagstukken kan niet zonder het onderwijs. Het werkveld, de overheid en het onderwijs spelen gezamenlijk in op de dynamische maatschappelijke ontwikkelingen. Binnen WZW heb ik het aandachtgebied onderwijs en ondertussen zijn de eerste stappen gezet naar de ontwikkeling van een strategische arbeidsmarkt-onderwijsagenda. Er worden al innovatieve opleidingsmogelijkheden onderzocht en geïmplementeerd. Aan deze ontwikkeling ga ik vanuit mijn rol een steentje bijdragen. Mijn persoonlijke waarde is een leven lang leren en ontwikkelen. Deze waarde neem ik als visie mee in mijn werkzaamheden bij WZW.

Wanneer je meer wilt weten of een afspraak wil maken, stuur dan een mail aan i.slagter@wzw.nl.

————————————————————————————–

Even voorstellen: projectmanager Maurits Follender Grossfeld

Mijn naam is Maurits Follender Grossfeld, 36 jaar en woonachtig in Arnhem. In het dagelijks leven hou ik van diverse sporten zoals, tennis, squash en voetbal. Ook kan ik enorm genieten van lekker eten, zolang het maar veganistisch is. En als ik dat uit mijn eigen volkstuin haal, is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Bij ING heb ik ruim 8 jaar als planner gewerkt voor diverse klantcontactcentra. Daarnaast ben ik de afgelopen jaren bezig geweest met mijn studie bedrijfskunde die ik in juli dit jaar heb afgerond.  En nu ben ik dan sinds half oktober de nieuwe projectmanager SectorplanPlus bij WZW. Een functie die goed bij mij past en waar ik enorm naar uitkijk. De komende tijd zullen degenen die te maken met de subsidieregeling rondom SectorplanPlus mij ongetwijfeld spreken via de telefoon of mail! m.follendergrossfeld@wzw.nl

 

————————————————————————

Even voorstellen: projectmedewerker Jack Harmsen

Ik ben geboren en getogen in Arnhem en heb mijn studententijd in Groningen doorgebracht. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met schetsen, gamen en digitale vormgeving, en ik heb een start gemaakt met fitness (dit laatste met wisselend succes.) Daarnaast mag een borreltje met vrienden ook niet ontbreken.

In juni 2018 ben ik gestart bij WZW. Wat begon als een leerwerkplek ter ondersteuning van verschillende projectmanagers, is al snel uitgegroeid tot een bredere functie met eigen verantwoordelijkheden en een takenpakket.
Inmiddels is de samenwerking dusdanig prettig verlopen dat besloten is deze te verlengen, waardoor ik in 2019 het team van WZW blijf versterken! Ik zal een ondersteunende rol blijven verlenen aan projecten als Sterk in je w erk en de Gelderse Matchtafels, maar ook ga ik me bezighouden met de ICT, frontoffice en de opleidingen arbeidsrecht.