Geplaatst op 6 september 2021 10:45

Erbij zijn met jezelf (hoofd en lijf)

Creër ‘scharrelruimte’ in je werk om je cliënt centraal te stellen en haal daarmee meer voldoening uit je werk, inhoudelijk leuker en interessanter.

Ken jij de presentietheorie van Andries Baart? Zorgorganisatie Norschoten heeft er jaren geleden voor gekozen om volgens deze benadering te werken. De presentiebenadering is een manier van werken die de relationele afstemming tussen zorggever en cliënt als basis voor hulp en steun ziet. Goede zorg ontstaat vanuit het zorgvuldig aansluiten bij en afstemmen op de ander, en op wat hij of zij nodig heeft. 

We willen je graag vertellen hoe jij door deze relationele werkvorm meer plezier uit jouw dagelijks werk kunt halen. Het doel is dat de cliënt ervaart dat hij/zij centraal staat en de medewerker ook ‘scharrelruimte’ krijgt om te gaan voor wat er echt op het spel staat. Mooi werk en goede zorg is de insteek. Dit geeft voor jou als medewerker en de cliënt meer voldoening en het maakt je werk inhoudelijk leuker en interessanter! Een interactieve workshop waarin je de kernelementen van de presentie verkent.

Fysieke workshop georganiseerd door Norschoten.

DATUM
Maandag 15 november 2021

TIJD
14.30 tot 16.30 uur

LOCATIE
Hoge Valkseweg 52a, Lunteren

AANTAL DEELNEMERS
Deze fysieke workshop heeft een maximum van 15 deelnemers.

INFORMATIE
Voor meer informatie over deze activiteit of over de rest van de Sterk in je werk week kun je contact opnemen met projectmanager Marlijn ter Maat, m.termaat@wzw.nl / 06 – 82 42 60 07.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor deze activiteit door gebruik te maken van het onderstaande inschrijfformulier. Laadt het formulier niet? Klik dan hier om het formulier in een nieuw venster te openen.