Collectieve WZW zorgverzekering

De WZW Zorgverzekering is een collectieve zorgverzekering, ontwikkeld vóór en dóór WZW-leden onder begeleiding van partner en adviseur Aon. Het is de ambitie om de WZW Zorgverzekering de komende jaren verder te ontwikkelen in de richting van een belangrijk instrument en financieringsmethode voor gezamenlijk beleid op duurzame inzetbaarheid.

Uniek maatwerk voor Zorg en Welzijn
De WZW Zorgverzekering is een verzekering specifiek voor medewerkers in Zorg en Welzijn. Het aanbod is toegespitst op deze doelgroep en heeft daardoor echt toegevoegde waarde. Onder meer door de gunstige premie (korting) en een bovengemiddeld vergoedingenniveau. Daarnaast is er de zogenoemde respijtzorg voor mantelzorgers in opgenomen: de WZW Zorgverzekering biedt 10 dagen vervangende zorg zodat de mantelzorger ‘verlof’ kan hebben.

Minstens zo belangrijk is dat de WZW Zorgverzekering het door de werkgroep gewenste maatwerk biedt: preventieve en curatieve zorg die specifiek voor zorgprofessionals en zorgwerkgevers belangrijk is. Concreet gaat het om:

  • 7,5% korting op de basisverzekering
  • 12,5% korting op de aanvullende verzekeringen
  • een niet-leeftijdsafhankelijke premie
  • 10 tot 20 dagen vervangende mantelzorg
  • royale aanvullende verzekeringen
  • 6 tot 30 behandelingen fysiotherapie
  • keuze in diverse ruime jaarbedragen voor tandartskosten

Gevolmachtigde zorgverzekering
Aevitae is een gevolmachtigde in zorgverzekeringen en werkt voor de WZW Zorgverzekering samen met Avéro Achmea als risicodrager. Aevitae verzorgt de communicatie, administratie en declaratiebehandeling en geeft hieraan invulling met moderne middelen zoals een servicedesk, websites en portals voor werkgever en verzekerde.Deze collectieve zorgverzekering is ontwikkeld vóór en dóór WZW-leden onder begeleiding van partner en adviseur Aon.

Heeft u nu al vragen, neem dan contact op met Anneloes Ooms (anneloes.ooms@aon.nl, 06 55 89 31 73) van Aon.

Overig aanbod
Bekijk de factsheet van AON voor het actuele dienstenaanbod en de korting voor leden van WZW.