Arbeidsrecht

WZW is een samenwerking aangegaan met Hanze advocaat, specialist in arbeidsrecht. Deze samenwerking houdt onder meer in dat WZW-leden gebruik kunnen maken van een gratis juridische helpdesk. Daarnaast is er exclusieve korting voor onze leden op juridische ondersteuning. Met deze samenwerking verwachten wij onze leden op juridisch vlak met kennis en kunde te kunnen faciliteren.

Bij de juridische helpdesk gaat het om een exclusieve eerstelijns dienstverlening voor leden van WZW. U kunt er terecht met alle vragen rondom arbeidsrecht en ontslag. Ook vragen over het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, concurrentie en/of relatiebeding en natuurlijk over problemen bij ziekte & re-integratie kunt u hier stellen. Bij beëindiging van een overeenkomst kunt u zaken tegenkomen waarbij gedegen advies over uw rechtspositie benodigd is. De juridische adviseurs van de helpdesk helpen u dan graag.
Als lid van WZW heeft u recht op een half uur gratis advies per casus via de helpdesk. De juridische helpdesk is bereikbaar via: 085 0160560.

Daarnaast is er een interessante kortingsregeling voor verdere juridische hulp. Klik hier voor de speciale tarieven voor juridische ondersteuning. Bekijk hier de website van Hanze advocaat en lees meer over hun diensten op het gebied van juridische ondersteuning.