Geplaatst op 28 februari 2019 11:21

Dienstencafé WZW, maak optimaal gebruik van het lidmaatschap

Als lid van WZW ben je betrokken bij de vereniging en onze activiteiten. Maar, haalt jouw organisatie wel alles uit het lidmaatschap? En andersom: wat draagt jouw organisatie op haar beurt bij aan het netwerk en de samenwerking tussen de inmiddels meer dan 110 leden?

Voordeel uit je lidmaatschap
Het lidmaatschap van WZW biedt veel voordelen. Ontdek wat WZW jouw organisatie kan bieden en maak gebruik van de samenwerking in ons krachtige netwerk. Samen staan we sterk voor een duurzame, stabiele, regionale arbeidsmarkt voor Zorg en Welzijn. Ons palet aan producten en dienstverlening is divers en compleet, zodat iedere organisatie uit elke branche er altijd voordeel uit kan halen. Of jouw organisatie er ook maximaal gebruik van maakt, laten wij je graag ontdekken. Dat gebeurt op originele wijze aan de hand van de vier thema’s:

Actualiteiten
Met o.a. Actieprogramma Waard om voor te werken!, alle projecten om gezamenlijk te werken aan het oplossen van tekorten op de arbeidsmarkt.Regionaal netwerk en agendavorming

Met o.a. Bestuurderstafels, Inspiratiesessies Goed werkgeverschap, vraagbaak voor netwerk- en agendavorming.

HRM
Met o.a.

>> Strategisch arbeidsmarktbeleid: online portal Arbeidsmarkt in beeld

>> Duurzame inzetbaarheid: ESF subsidie, Gluren bij de buren, Leernetwerk Verzuim

>> Instroom en imago: Vacatureplatform, recruitment, imagocampagnes

>> Afstemming arbeidsmarkt – onderwijs: Leerlingenpoule

>> Technologie & Zorg

Dienstverlening en inkoopvoordelen
Met o.a. het Transitiebedrijf, subsidievoordelen (o.a. Sterk in je werk, SectorplanPlus), voordelen vanuit samenwerking met partners Hanze advocaat, Vitaal Verder, Finestri subsidiemanagement, Multiflexx.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor:

  • Leden van WZW.
  • Zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio Midden-, Zuid- en Zuidwest-Gelderland die geïnteresseerd zijn in de dienstverlening van WZW en lidmaatschap overwegen.

Programma
16.00 uur                  Ontvangst
16.00 – 17.15 uur     Dienstencafé WZW; maak optimaal gebruik van je lidmaatschap van WZW

Locatie
Gelredome
Batavierenweg 25
6841 HN Arnhem

Meer informatie
Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Inez Pelgröm, i.pelgrom@wzw.nl,  of Susanne Haarsma, s.haarsma@wzw.nl / 026 389 89 83.

Kosten
Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden.

 

>>AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK<<