Geplaatst op 7 september 2021 09:13

Creatief denken

Mogelijkheden zien en kansen ontdekken.

Creatief denken; potje losdenken is altijd een goed idee! Deze workshop gaat over het zien van mogelijkheden, het ontdekken van kansen, het benaderen van andere invalshoeken en het bedenken van nieuwe ideeën. Creativiteit is nodig in altijd veranderende tijden. Het goede nieuws is dat creatief denken niet alleen voorbestemd is voor kunstenaars, maar het zijn technieken die je kan leren! Je kan je creatieve denkkracht zien als een spier en die kan je vergroten door te oefenen. In deze workshop ben je voornamelijk zelf veel aan de slag. We nemen een kijkje in de wondere wereld van onze hersenen en leren je een aantal technieken om op originele ideeën en nieuwe kansen te komen.

Online workshop door Nicoline Mulder.

DATUM
Woensdag 17 november 2021

TIJD
9.00 tot 10.00 uur

ONLINE
Dit is een digitale workshop: je kunt online deelnemen.

AANTAL DEELNEMERS
Deze online workshop heeft een maximum van 100 deelnemers.

INFORMATIE
Voor meer informatie over deze activiteit of over de rest van de Sterk in je werk week kun je contact opnemen met projectmanager Marlijn ter Maat, m.termaat@wzw.nl / 06 – 82 42 60 07.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor deze activiteit door gebruik te maken van het onderstaande inschrijfformulier. Laadt het formulier niet? Klik dan hier om het formulier in een nieuw venster te openen.