Geplaatst op 7 september 2021 09:17

Cirkel van invloed

Leer je mindset richten op invloed in je eigen situatie.

In deze workshop leer je in drie stappen werken met de cirkel van invloed. Na eerst in de groep kennis te maken met de cirkel van invloed door middel van korte oefeningen, voorbeelden en reflectiemomenten wordt er in break-out rooms een oefening gedaan in drietallen. Hierin past een deelnemer de cirkel van invloed toe op zijn haar of zijn eigen casus. Door met anderen samen te werken in het uitwerken hiervan ontstaan nieuwe ideeën en inzichten over de eigen mogelijkheden invloed op je situatie uit te oefenen.

Het resultaat van deze workshop: een positievere mindset en de vaardigheid om de cirkel van invloed op een eigen situatie toe te passen. Na de workshop bezit je de handreiking voor het creëren van een positievere mindset en de vaardigheid om de cirkel van invloed op een eigen situatie toe te passen.

Online workshop door Focus op veerkracht.

DATUM
Woensdag 17 november 2021

TIJD
9.30 tot 12.00 uur

ONLINE
Dit is een digitale workshop: je kunt online deelnemen.

AANTAL DEELNEMERS
Deze online workshop heeft een maximum van 20 deelnemers.

INFORMATIE
Voor meer informatie over deze activiteit of over de rest van de Sterk in je werk week kun je contact opnemen met projectmanager Marlijn ter Maat, m.termaat@wzw.nl / 06 – 82 42 60 07.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor deze activiteit door gebruik te maken van het onderstaande inschrijfformulier. Laadt het formulier niet? Klik dan hier om het formulier in een nieuw venster te openen.