Geplaatst op 7 september 2021 10:29

Bekijk het eens door een andere bril

Door het opzetten van een ‘andere bril’, leer je om andere denkpaden te maken. Zo kan je op een andere manier tot nieuwe ideeën of inzichten komen.

In deze workshop gaan we een idee/probleem/uitdaging van allerlei verschillende kanten bekijken, dus door een andere bril. Door bijna letterlijk een andere bril op te zetten, leer je om nieuwe denkpaden te maken. Zo kun je op een andere manier tot nieuwe ideeën en inzichten komen. Je inleven in een ander en vanuit een ander perspectief kijken. Niet vanuit je eigen omgeving en bubbel maar juist uit die van anderen.

We zijn nogal geneigd om de dingen in te vullen vanuit ons eigen perspectief maar laat je vooral verrassen door de invalshoek van anderen. Verplaats je bijvoorbeeld eens in Pippi Langkous. Hoe ziet zij het? Hoe zou zij reageren? En een wereldleider? Hoe kijkt hij naar een situatie? Bekijk het eens door een andere bril en laat je verrassen!

Online workshop door Nicoline Mulder.

DATUM
Donderdag 18 november 2021

TIJD
20.00 tot 21.00 uur

ONLINE
Dit is een digitale workshop: je kunt online deelnemen.

AANTAL DEELNEMERS
Deze online workshop heeft een maximum van 50 deelnemers.

INFORMATIE
Voor meer informatie over deze activiteit of over de rest van de Sterk in je werk week kun je contact opnemen met projectmanager Marlijn ter Maat, m.termaat@wzw.nl / 06 – 82 42 60 07.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor deze activiteit door gebruik te maken van het onderstaande inschrijfformulier. Laadt het formulier niet? Klik dan hier om het formulier in een nieuw venster te openen.