WZW Event

03 oktober 2023 10.00 – 16.30 uur

Vanuit het landelijke programma Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn (TAZ) wordt een belangrijke rol toegedicht aan de regio’s en de branche overstijgende samenwerking op dat niveau. Deze is essentieel om de transformatie te realiseren die nodig is om de zorg en maatschappelijke dienstverlening nu en in de toekomst toegankelijk en betaalbaar te houden voor iedereen. WZW kan daarbij als neutrale, betrouwbare partner een belangrijke rol spelen en die handschoen pakken wij graag op. De zorginhoudelijke en arbeidsmarktopgave brengen we integraal samen op het WZW Event op 3 oktober. Samen met jou kijken we naar hoe de toekomst van zorg en maatschappelijke dienstverlening eruit ziet. De hervormingsagenda’s en beleidsprogramma’s krijgen steeds meer vorm en inhoud. Maar wat betekenen deze voor jou als zorg- of welzijnsorganisatie, als professional in de sector, onderwijspartner, beleidsmaker of andere stakeholder? En wat kan jij zelf daaraan bijdragen?

Tijdens het Event delen we aan de hand van een aantal kernthema’s kennis en informeren we over de ontwikkelingen. We inspireren met best practices uit de regio en geven succesvolle initiatieven het podium. Én we gaan met elkaar in gesprek over hoe we groots kunnen denken en regionaal kunnen doen. Kortom, kom naar het WZW Event op 3 oktober!

Momenteel werken we hard om het concept en inhoudelijk programma goed neer te zetten. Meer informatie plaatsen we zo spoedig mogelijk op deze pagina.