Online informatiebijeenkomst Sterk in je werk week 2022

Meld je aan!
11 juli 2022 14.00 tot 15.00 uur

Na het succes van vorig jaar organiseren we van 14 t/m 18 november a.s. opnieuw een Sterk in je werk week! Hopelijk samen met jouw organisatie. De voorbereidingen zijn al begonnen.

Wat is het concept van Sterk in je werk week?

Sterk in je werk week biedt zorg- en welzijnsmedewerkers onder meer verschillende workshops, bijeenkomsten, webinars, coaching voor én door zorg- en welzijnsorganisaties. WZW ondersteunt tijdens de Sterk in je werk week door de coördinatie, planning en communicatiemiddelen voor haar rekening te nemen. Daarnaast draagt WZW ook webinars bij aan de programmering. Op deze manier nemen we door deze samenwerking een gezamenlijke verantwoordelijkheid om goed te zorgen voor onze medewerkers binnen Zorg en Welzijn!

Thema 2022

Het thema voor Sterk in je werk week 2022 is: Mentale fitheid. Mentale fitheid is fitheid van de geest. Als je mentaal fit bent, zit je lekker in je vel, sta je positiever in het leven, heb je minder last van stress en kun je problemen privé en op je werk de baas. Sterk in je werk week 2022 biedt inspiratie, handvatten en ervaringen om de mentale fitheid  van onze medewerker in goede conditie te brengen en/of te houden.

Ondersteuning vanuit WZW

WZW ondersteunt tijdens de Sterk in je werk week door de coördinatie, planning en voorziet de deelnemende leden van communicatiemiddelen. Daarnaast draagt WZW ook webinars bij aan de programmering. Op deze manier nemen we met elkaar de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor onze medewerkers binnen Zorg en Welzijn!

Online informatiebijeenkomst

Ben je benieuwd naar:

  • de ervaringen van vorig jaar?
  • de aanpak van dit jaar?
  • wat deze week jouw medewerkers kan bieden?
  • welke investering dit van jouw organisatie vraagt?
  • hoe de ondersteuning vanuit WZW wordt vormgegeven?
  • de route naar Sterk in je werk week 2022?

Sluit dan aan bij de online informatiebijeenkomst Sterk in je werk week 2022! Wij nemen jullie mee in alle aspecten van de Sterk in je werk week. Deze online bijeenkomst helpt jou om je te oriënteren of en op welke manier jouw organisatie aandacht wil en kan besteden aan Sterk in je werk week 2022.

Voor wie?

  • HR-professionals
  • Communicatieprofessionals
  • Loopbaancoaches

Deze bijeenkomst is voor leden van WZW.

DATUM
Maandag 11 juli 2022

TIJD
14.00 tot 15.00 uur

LOCATIE
Dit is een online bijeenkomst via Microsoft Teams. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een aantal dagen voor aanvang van de bijeenkomst de link via de mail.

DEELNAMEKOSTEN
Deze bijeenkomst is gratis voor leden van WZW.

INFORMATIE
Voor meer informatie over deze bijeenkomst of de Sterk in je werk week 2022 in het algemeen kun je contact opnemen met Marlijn ter Maat, via m.termaat@wzw.nl of 06 82 42 60 07.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst door gebruik te maken van de aanmeldbutton bovenaan deze pagina.