Geplaatst op 6 december 2018 11:55

Aan de slag met nieuwe insteek Week van Zorg en Welzijn

Zoals ieder jaar faciliteert WZW de Week van Zorg en Welzijn voor deze regio. Voor 2019 gaat deze Week er anders uitzien dan voorheen. De Week van Zorg en Welzijn gaat zich namelijk, in tegenstelling tot de voorgaande jaren, alleen focussen op instroom. Doelgroepen die wij gaan aanspreken zijn hierbij specifiek zij-instromers en herintreders. Voor deze doelgroep worden tijdens de Week door het hele land allerlei netwerkevenementen georganiseerd, zoals speeddates en matchbijeenkomsten. Via social media wordt de veelzijdigheid van de sector getoond en in de huis-aan-huis special kan meer gelezen worden het prachtige werk wat er binnen Zorg en Welzijn te doen is. De koerswijziging houdt niet in dat de instroom van de jongeren geheel op een zijspoor wordt gezet: zij worden op een ander moment in het jaar aangesproken, rekening houdend met het keuzemoment voor profielen en studies.

Aan de slag met de nieuwe insteek
Deze wijziging in doelgroep geeft nieuwe mogelijkheden! De Zorgspecial wordt gevuld met verhalen van en voor zij-instromers en herintreders, het promotiemateriaal is toegespitst op deze doelgroep en de website van de Week wordt vernieuwd.

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn willen we graag de zij-instromers en herintreders laten zien waarom werken in Zorg en Welzijn zo leuk is en welke mogelijkheden er zijn binnen deze sector: hoe kunnen zij in contact komen met werkgevers en onderwijsinstellingen? Natuurlijk sluiten we aan bij bestaande initiatieven, zoals de campagne Ik Zorg en Sterk in je Werk en het heeft de voorkeur om activiteiten die jullie al organiseren, bij de Week te betrekken.

Wij willen graag samen met jullie aan tafel, wat kunnen wij gezamenlijk doen om deze doelgroep tijdens de Week te kunnen informeren en enthousiasmeren voor werken in Zorg en Welzijn. Hoe kunnen we elkaar versterken? Samen kunnen we meer bereiken!

De bijeenkomst is geschikt voor

  • Recruiters
  • HR-professionals
  • Communicatieprofessionals

Inhoud / Programma

  • Algemene informatie over de Week en de beschikbare middelen
  • Mogelijke activiteiten geïnitieerd door WZW
  • Gezamenlijk aan de slag met de nieuwe koers WZW2019

Datum en tijd
10 januari 2018, 13:30 -15:30 uur

Locatie
Volgt, dit is mede afhankelijk van het aantal deelnemers

Deelnamekosten
Deze bijeenkomst is gratis.
Op deze bijeenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden op www.wzw.nl.

 

AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK<<