Geplaatst op 19 april 2021 10:57

2-Daagse vitaliteitsreis

Het belang van vitaliteit is tijdens Corona alleen maar duidelijker geworden. Tijd om er professioneler mee aan de slag te gaan. Ben jij die persoon die binnen jouw organisatie bezig is of gaat met duurzame inzetbaarheid en vitaliteit? Wil jij als leidinggevende hierin een voorbeeldrol vervullen? Wil je jouw eigen vitaliteit versterken en wil je een spin-off geven aan vitaal leiderschap? Meld je dan aan voor de tweedaagse Vitaliteitsreis op 16 en 17 september van de HAN, en waar WZW een inhoudelijke bijdrage aan levert.

Twee jaar geleden ontstond de Vitaliteitsreis uit een samenwerking van WZW, HAN en NKDI. Dit evenement krijgt nu vanuit de HAN een vervolg. WZW brengt het graag onder de aandacht van haar leden. Het programma sluit naadloos aan bij onze activiteiten gericht op Duurzame inzetbaarheid en de rol van de leidinggevende hierbij.

Ervaren en beleven centraal
In een kleine groep van 12 tot maximaal 15 personen ga je twee dagen (donderdag 16 en vrijdag 17 september 2021) aan de slag met vitaal leiderschap. Zelf ervaren en beleven staat tijdens de tweedaagse centraal en wordt onderbouwd met theorie en gerichte opdrachten. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en plannen om vitaal leiderschap voor jezelf en voor jouw organisatie toe te passen.

Voor wie
De Vitaliteitsreis wordt speciaal georganiseerd voor leidinggevenden, managers en HR-/arbo-deskundigen, uit zowel Zorg en Welzijn als andere sectoren, die een sleutelrol hebben op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen hun organisatie. Voor díegenen die Vitaal Leiderschap bij zichzelf willen versterken en/of op de kaart willen zetten binnen hun organisatie.

Praktische informatie en inhoudelijk programma
Ga voor meer informatie, het inhoudelijke programma en je aanmelden naar: https://www.han.nl/agenda/2021/09/tweedaagse-vitaliteitsreis/index.xml

Leden van WZW krijgen korting op de prijs die kan oplopen tot 350 euro, afhankelijk van beschikbaarheid van de ontwikkelvoucher.