Landelijke campagne

Week van Zorg en Welzijn - Maak kennis met kunde

Tijdens de jaarlijkse Week van Zorg en Welzijn openen zorg- en welzijnsinstellingen in heel Nederland hun deuren voor het grote publiek. Deelnemende organisaties hebben gedurende de hele week rondleidingen, demonstraties, workshops en presentaties georganiseerd. Dit alles om nieuwe medewerkers, cliënten, patiënten en vrijwilligers te werven, naamsbekendheid te vergroten en familieleden en vrienden van werknemers of cliënten een goed beeld te geven van het reilen en zeilen binnen zorg- en welzijnsinstellingen.

Landelijke ambassadeur

Ook in 2018 zal ex-zwemmer en olympisch kampioen Maarten van der Weijden landelijke ambassadeur zijn voor de Week. Hij ondervond aan den lijve hoe belangrijk de kennis en kunde is van de professionals in Zorg en Welzijn. Gedurende de Week van Zorg en Welzijn 2017 bezocht hij diverse locaties en genereerde hij met zijn bekendheid extra aandacht voor de sector.

Zorgspecial Zorg en Welzijn

De special laat zien hoe de sector écht werkt. Alle informatie wordt op een toegankelijke en aansprekende wijze gebracht. Dit huis-aan-huisblad verschijnt in 22 regionale edities, waaronder editie Zuid-West en Midden-Gelderland, en verschijnt met een totaaloplage van ruim 6 miljoen huishoudens in de week voor de Week van Zorg en Welzijn.

Adverteren in de special is een zeer geschikt middel om uw organisatie, merk of dienst te profileren bij een breed publiek. In onze regio verschijnt hij in een oplage van 414.000 exemplaren. Daarmee bent u verzekerd van veel exposure.

Klik hier voor de zorgspecial 2018.
Klik hier voor de zorgspecial 2017.
Klik hier voor de zorgspecial 2016.

Televisieprogramma Heel Holland Zorgt

Het televisieprogramma ‘Heel Holland Zorgt’ brengt de leef- en werkwereld van de zorg- en welzijnsmedewerkers en vrijwilligers in beeld. Bekende Nederlanders draaien mee in het zorg- en dienstverleningsproces en ervaren hoe het is om te werken in de sector. Er zijn vijf afleveringen van Heel Holland Zorgt van elk een half uur. Ze worden in de Week van Zorg en Welzijn uitgezonden.

Landelijke website

Op de website www.weekvanzorgenwelzijn.nl vindt u het laatste nieuws. Ook zijn hierop alle deelnemende locaties in heel Nederland te vinden, met hun activiteiten in de Week. Verder heeft de Week een eigen FacebookpaginaTwitter en YouTube-kanaal om werken en leren in Zorg en Welzijn bij jongeren onder de aandacht te brengen.