EVENEMENTEN

WZW Bestuurderstafel Zorg en Welzijn

Briljante mislukkingen op tafel

Wij nodigen u alvast van harte uit om op 22 november de tweede WZW Bestuurderstafel Zorg en Welzijn bij te wonen. Geïnspireerd door een gastspreker en onder het genot van een goed diner wordt het een avond waarin u samen met andere bestuurders van bij WZW aangesloten organisaties kennismaakt en gezamenlijke belangen bespreekt als vooruitblik op samenwerking op de arbeidsmarkt in 2019 en verder.

Innoveren door fouten maken
Succes en falen zijn niet elkaars tegenpolen, maar juist een twee-eenheid: het één kan niet zonder het ander. Veranderingen gaan bovendien zo snel, dat er geen tijd is om oplossingen te vervolmaken; alles is permanent in bèta. Dit gegeven vraagt om een andere aanpak. Een kwestie van iets uitproberen zonder precies te weten wat de uitkomst wordt.  

Onderzoek toont aan dat een organisatie met een high performing bedrijfscultuur effectiever leert van hun fouten dan van hun successen en dat de kennis die wordt vergaard door het maken van fouten minder snel zijn waarde verliest dan kennis die wordt vergaard door succes. Van elkaars fouten gebeurt echter te weinig, we zijn gewend om alleen de best practices te delen.

Rob de Jong, bestuurder van Pluryn, nam daarom het initiatief tot dit thema en deelt als eerste een arbeidsmarktgerelateerde briljante mislukking én wat hij daarvan leerde. Hij roept op om ook uw ervaring te delen (zie onderaan deze uitnodiging hoe dat kan, er is ruimte voor 3 bestuurders). Een gastspreker neemt u vervolgens mee in zijn visie over leiderschap en innoveren in een open leercultuur. 


Algemene Ledenvergadering
Voorafgaand aan de WZW Bestuurderstafel Zorg en Welzijn vindt van 16.00 tot 17.00 uur de Algemene Ledenvergadering van WZW plaats. Hiervoor bent u ook van harte uitgenodigd. Aanmelden kan via deze link.

Deel uw briljante mislukking met uw collega-bestuurders! Stuur een mail naar Wendy Penning, w.penning@wzw.nl, met daarin een korte omschrijving van uw briljante mislukking op gebied van arbeidsmarktbeleid en WZW neemt dan contact met u op.

 

Datum
Donderdag 22 november 2018, 17.00 uur - 21.30 uur

Voorafgaand aan het diner vindt van 16.00 - 17.00 uur de Algemene Ledenvergadering van WZW plaats.

Locatie
Volgt.

Aanmelden
Voor deze bijeenkomst worden genodigden specifiek uitgenodigd. U ontvangt een officiële uitnodiging op persoonlijke titel. 

Meer informatie
Voor meer informatie over de WZW bestuurderstafel Zorg en Welzijn kunt u contact opnemen met Wendy Penning, w.penning@wzw.nl 

Aanmelden

Vul hieronder uw gegevens in