EVENEMENTEN

Themabijeenkomst: motivatie en welzijn in Zorg en Welzijn

We willen allemaal fluitend naar ons werk. Zorgprofessionals voelen echter een grote werkdruk. Hoe houden we hun vitaal en persoonlijk gemotiveerd? Door in te spelen op autonomie, gevoel van competentie en sociale verbondenheid hebben we hier invloed op. De arbeidsomstandigheden hebben dus een grote invloed op onze motivatie. In deze themabijeenkomst krijgt u antwoord op de vraag: Hoe kunnen we als HR en leidinggevenden de werkomgeving positief beïnvloeden?

Twee keer per jaar houdt WZW u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. In nauwe samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) brengen wij onderzoek, werkveld en onderwijs samen. Met dr. Annet de Lange (lector HRM op de HAN) en haar team maken we deze themabijeenkomst een verdiepingsslag op het gebied van motivatie en welzijn.

Deze bijeenkomst is met name geschikt voor:

  • HR-managers,
  • HR-adviseurs
  • Leidinggevenden
  • Iedereen die in gesprek wil gaan over duurzame inzetbaarheid

Inhoud
Gastspreker
Extra gastspreker dr. Hylco Nijp (onderzoeker & docent HAN) gaat ons meenemen in de wereld van intrinsieke motivatie en toelichten hoe de werkomgeving van invloed is op deze motivatie. Hylco zal op deze interactieve middag de nieuwste inzichten vanuit onderzoek meegeven en handvatten om direct aan de slag te gaan in uw eigen organisatie.

Programma
13.00 - 13.30     Inloop
13.30 - 16.30     Start themabijeenkomst
                          Aan de slag met Annet de Lange en Hylco Nijp
16.30 -               Afsluiting en borrel

Datum
Dinsdag 6 februari 2018 van 13.00 tot 16.30 uur.

Locatie

Villa Klein Heumen
Scheidingsweg 111, 6525 TD te Nijmegen

Deelnamekosten
Deze bijeenkomst is gratis.
Bij no show zijn wij genoodzaakt € 50,00 excl. btw in rekening te brengen. Op deze bijeenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u op www.wzw.nl.

Aanmelden
Aanmelden kan via bovenstaande aanmeldknop.

Informatie
Voor meer inhoudelijke informatie over deze themabijeenkomst kunt u contact opnemen met WZW, info@wzw.nl / 026 - 389 89 83.

Aanmelden

Vul hieronder uw gegevens in