EVENEMENTEN

Inspiratiesessie 'Kwalitijd' en roosteren

Het regionaal en zorgbreed actieprogramma Waard om voor te werken! kent vier actielijnen. Vanuit de actielijn Goed Werkgeverschap en anders werken, organiseert WZW deze inspiratiesessie. Hoe kunnen we gepersonaliseerde zorg efficiënt en effectief organiseren? Dat staat tijdens deze sessie centraal. Professionele bedrijfsvoering is uiteraard van belang, de factor tijd neemt daar een cruciale positie in. 

Tijdens de inspiratiesessie gaan we in op de noodzaak om de tijd-intelligentie van organisaties te verhogen. Is zelfroosteren een antwoord op de uitdagingen? Zelfroosteren is ‘hot’, zeker in de zorg waar nu grote uitdagingen bestaan: krapte op de arbeidsmarkt, vergrijzing en toenemende werkdruk. Ook de behoefte aan flexibiliteit vanuit zowel werknemers als werkgevers is een belangrijk item. Medewerkers die een goede balans zoeken tussen werk en privé, en werkgevers die de wisselingen in het werkaanbod op een adequate manier willen managen. Deelnemers worden tijdens de inspiratiesessie meegenomen in de mogelijkheden die zelfroosteren biedt bij de aanpak van arbeidsmarkttekorten.Lees hier alvast de paper Gepersonaliseerde zorg biedt extra kwalitijd van leven. 


Deze inspiratiesessie is in het bijzonder bedoeld voor:

  • Bestuurders
  • HR-professionals

PROGRAMMA
In een interactief programma worden theorie en praktijk afgewisseld met cases waarin deelnemers hun eigen situatie en vragen kunnen inbrengen. Aan bod komt onder meer:

  • ontwikkelingen die ‘de wereld veranderen’;
  • workforce planning & scheduling als elementaire draaiknop in organisaties;
  • het concept zelfroosteren in vele vormen;
  • voor- en nadelen van zelfroosteren;
  • een proefondervindelijke start van de systematiek.

Door wie
Dr. Ben Jansen - Oprichter en CEO van Déhora Consultancy Group (sinds 1987), Europa’s grootste full-servicebureau voor workforce planning en management. 


Datum
Maandag 18 juni 2018, van 14.00 tot 17:00 uur (inloop vanaf 13.30) met aansluitend een netwerkborrel.

Locatie
Fort Lent (www.fortlent.nl)
Bemmelsedijk 4
6663 KZ Lent

Kosten
Leden van WZW nemen kosteloos deel aan deze inspiratiesessie.

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaande link. Minimale deelname is 15 personen. Indien er teveel animo is voor deze sessie, krijgen deelnemers aan Waard om voor te Werken voorrang.

Informatie
Neem voor meer informatie of vragen contact op met Wendy Penning via 026 389 89 83 / w.penning@wzw.nl

 

>>AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK<<

Aanmelden

Vul hieronder uw gegevens in